Hogyan kell kiejteni a One Direction tagjainak nevét?
Van néhány variáció. Maga a One Direction szónál is, mert akko most /ván direksön/ vagy /ván dájreksön/? Én egyébként az utóbbit használom, de jó lenne tudni, hogy mi a hivatalos kiejtés. Tovább.
/Herry Stájsz/ ezt tudom.
Louis nevét mindenhol /Lui Tomlinszon/-nak ejtik, de én /Luisz/-nak mondom. Melyik a helyes?
Liam. Nos, /Liám Péjn/ , /Liám Pájne/, /Léjm Péjn/, /Léjm Pájne/ ?
Niall. /Niál Horán/ , /Néjl Horán/ ?
Zayn. /Zen Málik/, /Zéjn Málik/ ,/Zen Malik/ , /Zéjn Malik/ ?
Remélem érthetően leírtam, és a segítséget előre is köszönöm, negatív válaszokat nem kérek. Xx
Eltekintek a... eltekintek.
Liam - Láj'm
Niall - Náj'l
Zayn - Zéjn
De komolyan mennyibe telne megnézni egy rohadt interjút ezekkel a szakma szégyene, értelmisérült látens-melegjogi aktivistákkal, és meghallgatni, ők hogy hívják egymást?
A Best Song Ever klipben az ősz vénember, akit am Niall alakít, sorban mndja a nevüket, Zayn helyett Zacket mondd, de a fiú kijavítja, de később megint Zacknek hívja :'D
na szóval: Van dájreksön.
Zéjn Melik, Liem Péjn, Lui Tomlinzon /nem luisz, sz-t nem ejtik/, Nájöl Horen, Herri Sztájsz. de elég nehéz magyar betűkkel leírni az angol kiejtést. Az R-t pl nem nyomjuk a directionben, csak lazán, pici v-el az elején, szinte az r.t nem is hallani: DÁJVrEKSÖN. ha jártas vagy az angolban, ezt érteni fogod.
Ván direksön, vagy Ván dájreksön, tök mindegy, mindegyik helyes.
Herri Sztájlsz (de valaki Sztájlesznek mondja)
Lui Tomlinzon
Liem Péjn
Nájöl Horen
Zéjn Malik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!