Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Directionerek! Tudja közületek...

Directionerek! Tudja közületek az alábbiakat valaki?

Figyelt kérdés

Louis és Harry kedvenc színe?

Zayn, Niall és Liam mit utál? (utóbbi a kanalakon kívül)

2013. aug. 5. 15:06
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
93%

Remélem nem zavarok,de a én most a kérdésre fogok válaszolni..

Azt tudom, hogy Harry kedvenc színe a zöld mert ezt nem olyan régen mondta a BBC Radio 1on.

2013. aug. 6. 12:13
 22/49 anonim ***** válasza:
100%

Jézus Isten, mi van itt :D

Utálom, amikor az emberek ízlésen vitatkoznak. Mert ez azon kevés dolgok közé tartozik, amin nem lehet veszekedni.

Naaa, szóval. Liam valamelyik videóban azt mondta, hogy nem fél a kanalaktól, egyszerűen nem szereti őket. Egyébként simán el tudom képzelni, hogy ez, de Niall és a galambok inkább, csak poén, nem komolyan utálják/félnek tőle.

Ennyit tudtam segíteni.

2013. aug. 6. 13:45
 23/49 anonim ***** válasza:
29%
Hát bocsi a veszekedésért de a FOB meg ezek az ízlés amit meg ti szerettek az nem ízlés hanem ...nem tudom mi ;)
2013. aug. 6. 14:27
 24/49 anonim válasza:
46%
na akkor!! én is szeretem a FOB-ot ! a direction is jó..valamennyire..de ti a sok kis visongó lányok közé tartoztok akik ha meg látják valamelyiket össze hugyozzák magukat! a FOB rajongók kevesebben vannak de mi legalább nem olyanok vagyunk mint ti hanem van egyéniségünk :*
2013. aug. 6. 15:10
 25/49 anonim ***** válasza:
38%
Meg ízlésünk is :D
2013. aug. 6. 18:57
 26/49 A kérdező kommentje:

ez most komoly? Ki nem sz@rja le a Fob-ot?!

Liam szimplán nem eszik levest. Fú,de nagy ész kellett, hogy erre rájöjjön valaki! Azta!

Miért jöttök itt a 'rock'-kal? Majd témázzatok róla egy másik kérdésnél...jesszusom. Mellesleg ha rockot hallgatsz, akkor fúúú de kemény vagy :D csak hogy tudjátok, én a One Direction mellett Evanescence-t is hallgatok,na? ;)

Nem attól leszel már menő,hogy nyomatod pl az ac/dc-t vagy hasonlókat...

Ja és kíváncsi lennék azokra a "férfiakra",akik itt lelányozzák az 1d-s srácokat. :D és legyetek tisztában azzal is,hogy MINDEGYIK FIÚ az 1d-ben edz! (és rendesen izmosodnak is,pl. Niall bicepsze kétszer akkora,mint 1 éve. Valljuk be, az éneklés és turnézás közben nem könnyű erre is időt fordítani,mielőtt magyarázkodnátok)

Ja és, az 1d-nek sem minden száma nyálas. Van romantikus számuk,na és? Ők a számaikat a női közönségnek szánják (többnyire), még jó hogy van "nyálas". A zene iparban található dalok 80%-a szerelemről szól. Csodálkoztok?! Másrészt ha egy szerelmes szám nektek nyálas, akkor nem igen tudjátok,mi is az. Pluszba hangsúlyozom,hogy a dalok szövege a fontos. Ha tudnátok angolul,megértenétek,mi a lényeg bennük.

Ui: hagyjátok abba az OFF-olást, kössz!

2013. aug. 6. 20:34
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, hozom a popcornt!! Emberek, mit kell itt veszekedni ízlésekről? Mindenkinek más az ízlése fogadjátok már el! Miért kell minden 1D-s kérdésnél a rock-al jönni? Ezzel elértek valamit? Mert szerintem nem! Szálljatok már le erről a témáról, mert már nagyon unalmas és nincs semmi értelme!! -.-"
2013. aug. 7. 00:21
 28/49 anonim ***** válasza:
72%
Nézzen már magába egy kicsit néhány ember könyörgöm. Ennyire ne legyetek ostobák. Valaki feltett egy normális kérdést mert azért van itt ez az oldal.. Ha nem szeretitek a One Direction-t vagy nem tudtok róla semmit akkor miért foglalkoztok ezekkel a kérdésekkel? Én sem olvasgatom azokat a kérdéseket amik nem érdekelnek. Ti miért teszitek? És úristen a FOB-ot elkezditek az 1D-hez hasonlítani meg más Rock zenekarokhoz holott két külön műfaj. Nem tűnt fel? Attól még, hogy a rockot szereted nem kell elküldeni a halálba azt aki 1D párti. Jézusom.
2013. aug. 7. 13:43
 29/49 anonim ***** válasza:
A színeket nem tom.Azt tudom h Zayn fél a víztől és utálja a hazug embereket.A többit nem tom
2013. aug. 8. 13:24
 30/49 anonim ***** válasza:
0%
"Ja és kíváncsi lennék azokra a "férfiakra",akik itt lelányozzák az 1d-s srácokat." Ha ez célzás arra, hogy azt hiszed fiú vagyok, akkor elárulom, hogy nem. Képzeld, lányvagyok. És én nem a zenére mondtam h nyálas hanem arra az 5 (vagy hány) kisfiúra aki énekel. ;) Amúgy nem azért hallgatok rckot mert "hú de kemény vagyok", hanem azért mert szeretem. Kit érdekel h menő vagy nem menő, kemény leszek vagy nem. Ha bejönne nekem az amit te zenének nevezel akkor azt hallgatnám. Ha mondjuk a rap tetszene akkor azt hallgatnám. Engem nem is érdekelt soha hogy mi menő és mi nem. Nem követem a divatot. Ha azt mondják a tv-be h mit tudom én menő SP akkor se hallgatnám meg visongnék érte, mert ő is sz@r. És most sokan mondják h minek veszekedni (unalomból :P) én nem veszekszem, csak elmondom a véleményem. (és nevetek is ;) ) Na szóval, összességében (hogy mindenki értse): Lány vagyok, szeretem a rockot és és nem veszekszem, hanem szórakoztatom magam. :*
2013. aug. 8. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!