Directionerek! Tudja közületek az alábbiakat valaki?
Louis és Harry kedvenc színe?
Zayn, Niall és Liam mit utál? (utóbbi a kanalakon kívül)
Remélem nem zavarok,de a én most a kérdésre fogok válaszolni..
Azt tudom, hogy Harry kedvenc színe a zöld mert ezt nem olyan régen mondta a BBC Radio 1on.
Jézus Isten, mi van itt :D
Utálom, amikor az emberek ízlésen vitatkoznak. Mert ez azon kevés dolgok közé tartozik, amin nem lehet veszekedni.
Naaa, szóval. Liam valamelyik videóban azt mondta, hogy nem fél a kanalaktól, egyszerűen nem szereti őket. Egyébként simán el tudom képzelni, hogy ez, de Niall és a galambok inkább, csak poén, nem komolyan utálják/félnek tőle.
Ennyit tudtam segíteni.
ez most komoly? Ki nem sz@rja le a Fob-ot?!
Liam szimplán nem eszik levest. Fú,de nagy ész kellett, hogy erre rájöjjön valaki! Azta!
Miért jöttök itt a 'rock'-kal? Majd témázzatok róla egy másik kérdésnél...jesszusom. Mellesleg ha rockot hallgatsz, akkor fúúú de kemény vagy :D csak hogy tudjátok, én a One Direction mellett Evanescence-t is hallgatok,na? ;)
Nem attól leszel már menő,hogy nyomatod pl az ac/dc-t vagy hasonlókat...
Ja és kíváncsi lennék azokra a "férfiakra",akik itt lelányozzák az 1d-s srácokat. :D és legyetek tisztában azzal is,hogy MINDEGYIK FIÚ az 1d-ben edz! (és rendesen izmosodnak is,pl. Niall bicepsze kétszer akkora,mint 1 éve. Valljuk be, az éneklés és turnézás közben nem könnyű erre is időt fordítani,mielőtt magyarázkodnátok)
Ja és, az 1d-nek sem minden száma nyálas. Van romantikus számuk,na és? Ők a számaikat a női közönségnek szánják (többnyire), még jó hogy van "nyálas". A zene iparban található dalok 80%-a szerelemről szól. Csodálkoztok?! Másrészt ha egy szerelmes szám nektek nyálas, akkor nem igen tudjátok,mi is az. Pluszba hangsúlyozom,hogy a dalok szövege a fontos. Ha tudnátok angolul,megértenétek,mi a lényeg bennük.
Ui: hagyjátok abba az OFF-olást, kössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!