Mit gondoltok Macklemoreról?
Figyelt kérdés
Én személy szerint IMÁDOM: hihetetlenül tehetséges rapper, állati jól néz ki, van tapasztalata a műfajban és van egy jó kis bolondos stílusa is persze. :D Oké, tud borzalmas ruhákat is magára aggatni, de valljuk be, Lady Gaga sem lett volna senki a sztárvilágban, hogyha átlagos stílussal hódított volna annak idején... Ti mit gondoltok róla?2013. aug. 5. 10:05
1/11 anonim válasza:
Jó hallgatni de semmi több. A nagy rapperek közé én nem sorolnám be, tehetséges de semmi különös nincs benne szerintem. De az ilyen Pitbull, Flo Rida féléknél azért sokkal jobb.
2/11 anonim válasza:
Imádom!! NAGYON jó!! Macklemore FOREVER!!!
3/11 anonim válasza:
Nagy forma.. :D Remélem nem egy egynyári előadó lesz,hanem sokkal többre viszi mert tényleg jó a műfajában.
6/11 anonim válasza:
Eleinte elég fura volt nekem a srác, de jó zenéket tud csinálni. Neki legalább tehetsége is van, nem csak pénze.
7/11 anonim válasza:
Imáádom!! Hasonló véleménnyel vagyok vele mint te..Tényleg állati jól néz ki és rohadt jól rappel!!!
8/11 anonim válasza:
IMÁDOM! *.* Nekem egy igazi példakép, és emberileg is nagyon szimpatikus, amelett hogy borzasztó tehetséges!
9/11 anonim válasza:
Szerintem óriási showman a kis b_zi :-)
Na jó, tudom, hogy nem az, csak metroszexuális, de amúgy meg tényleg marha jól nyomja.
10/11 Balázs Dominika válasza:
Én is IMÁDOM!!!!!! Nála helyesebb rapper és férfi nem létezik!!! <3 <3 <3 Csak sajnos nem az én korosztályom!! :( :( 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!