Neil Harris Patrick tényleg AIDS-es?
Több kisebb oldalon láttam,de nem nagyon akarom elhinni mert mert megbízható külföldi oldalon még nem nagyon találkoztam vele.
Állítólag kórházban kapta el egy rutin vérvizsgálat során de nem látok rá sok esélyt és a sok agyoniskolázott hozzászólók álláspontját sem igazán értem,mert tény hogy meleg,de nem kell le mocskos b***uzizni,arra meg gondolhatnának hogy tartós kapcsolata van,így az miatt sem kaphatta el mivel akkor már korábban beteg lett volna.
még 2 oldalon láttam,az egyiket nem találom a másikon pedig törölték a tartalmat,tudom hogy támogatja a kutatást,meg ugye tartós kapcsolatban nehezen kaphatta volna meg most a betegséget,az kórházi tűs sztori meg nem tűnik valószínűleg,ezért is kérdeztem meg hogy tud-e róla valaki valamit,ezért is remélem hogy nem igaz,meg nyilván nem magyar oldalakon lehetne először olvasni róla,úgyhogy remélem hogy csak kamu:/
ezt most küldte át az egyik barátnőm,bár ezt se mondanám hiteles oldalnak,viszont érdekelne hogy honnan indult ki a dolog:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!