Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek ki a cukibb Liam...

Szerintetek ki a cukibb Liam vagy Zayn? :3

Figyelt kérdés
(onedirection)

2013. aug. 3. 15:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

3.-nak

Értjük mi hogy a One Direction "zenél" de az hogy ki a cukibb az nem zene kategória.

2013. aug. 18. 21:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Zayn szerintem sokkal helyesebb. Amúgy most mit rockerkedik itt egy csomó kommentelő? Én is rock zenét hallgatok leginkább, de az még nem zárja ki, hogy őket is bírjam. Persze, hogy a GunsnRoses örök, meg minden, de attól még nem kell itt mutatni, hogy mennyire kemények vagytok, csak mert kizárólag olyan zenét hallgattok, amiben gitár van. Attól még ez is zene, hogy nektek nem tetszik.
2013. aug. 23. 23:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Amúgy meg Skillet? Most komolyan? Akkor már az OD is ezerszer keményebb, mint egy keresztény rock zenekar.
2013. aug. 23. 23:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi a bajod a keresztény rockzenekarokkal? Legalább több erkölcs (és természetesen tehetség) is szorult beléjük, mint az egyirányúakba. Meg amúgy is, attól, hogy keresztények, még messze lehet jobb a zenéjük ezekénél a homárokénál. Én is szeretem a Skilletet, de a Red-et még jobban :)
2013. aug. 24. 16:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Ja és tessék, itt egy kis keresztény metalcore egyenesen az arcodba!!!! https://www.youtube.com/watch?v=-NZ-_jHgx2w

Aztán majd megnézzük, hogy keményebbek e az 1D-s homárok náluk :DDDD

2013. aug. 24. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:
A kereszténységben hol az erkölcs? A legundorítóbb, legképmutatóbb vallások általában.
2013. aug. 24. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
36%

hagyjátok már abba! ha nem vagytok directionerek, mi a vazelines poliptaknyot kerestek itt?!

1: hallgattok "erős" zenéket, fú de kemények vagytok! :D

2: én directioner vagyok, de szeretem az evanescence-t... na?

3: homár? louisnak barátnője van, liamnek szintén, egy idő után már végre harrynek is, niall egy ismert hölggyel randizgat, zayn eljegyezte a barátnőjét... aha, szerintem is! xD

tudjátok mit, megyek, hallgatok egy kis "kemény" zenét,mert akkor én is menő leszek: hív a metál, hív a rock, fémzenénél nincsen jobb :D

ja és szerintem leeyum (liam) :)

2013. aug. 24. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!