Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a férfi színész neve ebben...

Mi a férfi színész neve ebben a klipben? *. *

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=NrLkTZrPZA4

0:24-0:33, 0:46-0:50, 1:20-1:24, 1:47-1:54, 2:08-2:11

Pár időközt kinéztem ahol szerepel, ha esetleg valaki nem akarná végignézni. A férfi színész neve érdekelne, nem találom sehol. Se a wikipédián, se youtube-on hozzászólásokban, google-ban is próbáltam, de nem jártam sikerrel. Remélem ti tudjátok, vagy ügyesebben megtaláljátok a nevét!

Köszönöm előre is!

2013. aug. 1. 22:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Már megvan
2013. aug. 2. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:
És ki az?
2013. szept. 20. 20:28
 3/9 A kérdező kommentje:

Chris Isaak :)

Miért érdekelt? :P

2013. szept. 21. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Ő Chris Isaak??? Komolyan?...Még engem is érnek meglepetések. Szerinted miért érdekelt? Azért mert olyan hányingert keltő vizuális élményt nyújt...És mazochista vagyok és ezt élvezem...Miért kellet ez a " :P " jel? Tudom, hogy mostanában ezek a menők meg XD meg LOL meg egyéb marhaságok, de most miért kellett kidugni a nyelvedet?...
2013. szept. 21. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:
most néztem az ask.com-on, azt írják ő az...fene se tudja. Legyen.
2013. szept. 21. 14:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Amikor megtudtam én sem tudtam elhinni, hogy ő lenne...

Istenem, ez csak egy szimpla kérdés volt és miért baj az ha ezt írom mellé ":P" ??? -.-" Minek vagy így felháborodva?

2013. szept. 21. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:
én már abban a korban vagyok, amikor ez már tiszteletlenségnek számít :D Érdekelt, hogy miért dugdosod a nyelved, de ha még Te sem tudod...Ennyiből azt is írhattad volna a végére, hogy francoskrumpli. Azon még nevettem is volna :D Na, béke van.
2013. szept. 21. 15:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát, ha te a neten kívül is ilyen provokáló személyiség vagy még jó, hogy nem ismerlek.

"tiszteletlenségnek számít"?! de nagy egód van.

Amúgy meg kit érdekel, hogy a látatlanba egy 18 évesnek vagy egy 50 évesnek írok bármilyen smiley-t a gyak-on, meg ugyan már én miből tudnám, hogy mennyi vagy? inkább írd oda ha ennyire frusztrált, nagyképű vagy. Mellesleg te sem tudod én mennyi vagyok, de mind1. Gondolom még elvárnád, hogy magázzalak is, nem?!

Ezen meg nem tudom mit kell magyarázni: ":P" ha tudod a jelentését akkor miről beszélünk?!

2013. szept. 21. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
itt a lényeg, hogy "kit érdekel, hogy hány éves vagy..."ez a net átka. Ezért beszélünk egymással így, ilyen hangnemben, mert látatlanban mindannyian kőkemény fotelharcosok vagyunk. Látod hiába írtam mindenféle smiley jelet, mégis mennyire kiakadtál,annak ellenére, hogy úgy zártam a hozzászólásomat, hogy béke van... Ha van még mondandód elolvasom, de ígérem nem reagálok rá, meghagyva Neked az utolsó szó adta katartikus örömöket ;)
2013. szept. 21. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!