Miley Cyrusról tényleg van szexvideó? : D
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 19:12
11/13 anonim válasza:
Utolsó válaszoló :) Pár éve tanulok angolt, de még én is felismerem, hogy ez a levél TÖK HIBÁS! Ráadásul, az ilyen rajongói levelekre sose sztárok válaszolnak, viszont úgy kapod őket vissza, mintha ők írták volna. Egyéb kérdés...?
12/13 anonim válasza:
Bizony én is akartam írni, hogy attól még hogy írtál "neki" nem biztos hogy ő válaszol, sőt. max akkor ha a saját e-mail címére küldesz levelet, de akkor se biztos.
Erről az e-mail címről amit beírtál ide, lehet csak annyit tud, hogy aláírt egy papírt amivel belegyezett hogy az ő nevében válaszoljanak, de mivel még kiskorú akkor lehet hogy az apja vagy a menedzsere írta alá.
Szóval ne hidd azt hogy ő írt vissza de nem akarok penészes sajt lenni reményeid hűtőgépében.
13/13 anonim válasza:
nem pletyla igaz!!!egy kur va és a video is bizonyítja!
és aki nem hiszi azírja be ,hogy miley cyrus s ex tape menlyen a videokhoz és kattinstson az elso videora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!