Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Drága gyűlölködők! Ilyenkor...

Drága gyűlölködők! Ilyenkor mit mondotok? (többi lent)

2013. júl. 11. 11:34
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
39%
na mit? azt, hogy így akarják lehúzni a rajongóikat pénzzel...vagy tán ők küldik az sms-t? mi ebben a jótékonykodás, hogy csináltatnak egy videót, odaírják, hogy küldj egy emelt díjas sms-t, hogy támogasd azokat az embereket...ezt én is meg tudnám csinálni...felveszek egy videót, hogy küldj sms-t, mert segítségre szorulnak...és ezzel segítettem? nem...ugyanaz, amikor árvíz idején mondja a politikus, hogy segítsek 100 Ft-al az árvízkárosultakon...és a politikus fizet bele egy fillért is? nem...leforgatja a videót, oszt aztán el van intézve...de ezt egy elvakult fanatikus nem fogja fel, mert a kedvencéről van szó...akkor lenne ez valami, ha ők egy koncertjük bevételét, amiért meg is dolgoztak, azt felajánlják...az jótékonyság...de nem, mert az jó lesz elparty-zni....
2013. júl. 11. 12:18
 2/32 A kérdező kommentje:
már nem azért,de koncert bevételük egy részét is szegény és beteg gyerekeknek szokták felajánlani.akkor ítélkezz róluk,ha tudsz valamit,légyszi!
2013. júl. 11. 12:32
 3/32 anonim ***** válasza:
te is csak akkor...már csak azért, mert az, hogy te mit olvasol róluk, meg hogy te személyesen ismered őket, mint magán ember, az nem ugyan az...azért, mert megírják egy pletykalapban, hogy milyen jótékonyak, meg jófejek, attól te még nem fogod őket személyesen ismerni...:D másrészt mit foglalkozol te azzal, ki mit szeret? mi közöd van hozzá "drága gyűlölők". ha olyan nagyon jó zenekar, miért kell őket védeni? elsírják magukat, ha valaki azt mondja nekik, hogy b*zi? és akkor te meg leanyázod aki azt mondja...de ettől te neked jobb? semmit nem érsz el vele...én nem mondtam egyáltalán rólad semmi rosszat...csak elárultam, hogy az, hogy csinálnak egy videót, és megkérik a rajongókat, hogy küldjenek sms-t, az nem jótékonykodás, hanem kötelezettség...és ha nem csinálnák, azt mondaná a management, hogy keressetek akkor mást...és szerződést bont velük.
2013. júl. 11. 12:41
 4/32 anonim ***** válasza:
60%

Már megint ez a banda?

nem útálom őket de ha útálnám is akkor nem változna a véleményem.

tegyük fell hogy egy utáló vagyok:

attól hogy lehet hogy jotékonykodnak attól még a zenéjük ugyanolyan sz@r marad mint volt..

Egyépként meg nem biztos hogy ez igaz lehet hogy a pénzt benyelik.

Ez a banda meg csak azért van a videóban mert a szervezet és a menedzser is úgy gondolta hogy a fiúk miatt több pénz lesz.

igazából nem útálom őket de nem is szeretem őket.

(pl: Justin Biebert sem imádom de ő tényleg ingyen koncertet tartott és egy iskolának ingyen jegyeket is adott régebben sőt egy csomó kis rajongóját fellkeresték a műsorral és Justin az ölébe ültette stb...

ez sem biztos hogy igaz,sőt szerintem a rajongós látogatós dolog is csak a műsor miatt volt de az ingyen jegyek és a koncert igaz.

2013. júl. 11. 12:47
 5/32 anonim ***** válasza:
hát igen, ez mind csak reklámfogás. ha én is egy olyan ember lennék, hogy több millió ember követ, felnéz rám, valószínű engem is bombáznának mindenféle felkéréssel, hogy adjam az arcom meg a nevem a dologhoz, mert velem el lehet adni..nem szól ez másról.
2013. júl. 11. 12:54
 6/32 anonim ***** válasza:
33%

Teljesen egyetértek az előttemíróval.

Jó én felfogom hogy vannak akik utálják őket, de mi jogon b*zizzák le őket? Azt mondjanak ami igaz, és az nem igaz hogy ők melegek.

És a koncert bevételeik felét jótékonykodásra gyűjtik.

Egyébként miért utáljátok őket? Most azért mert a zenéjük nem tetszik, azért kell utálni? Ők mi rosszat tettek veletek?

2013. júl. 14. 13:50
 7/32 anonim ***** válasza:
70%
Jah, és annyira nem érdekel hogy le leszek pontozva. Ez van, ha az ember leírja a véleményét egyből lepontozzák (legtöbb esetben). Ha jól tudom én nem mondtam rátok ssemmi rosszat mégis le leszek pontozva csak azért mert szeretem 1D-t, és mert kiállok magamért/értük, és leírom az igazságot.
2013. júl. 14. 13:51
 8/32 anonim ***** válasza:
40%
Aztán lehet visszavágni, belém kötni, elmondom nektek AZ SEM ÉRDEKEL! :P
2013. júl. 14. 13:52
 9/32 anonim ***** válasza:
29%
Nevetségesek a directionerek! Elmondod a véleményed és lepontoznak. Nem tudnak a zenéről semmit de okoskodnak hogy mi miért nem szeretjük őket. Miért az ilyen 11 12 éves kislányok akarják megmondani nekünk hogy mit utálhatunk és mit nem? Nem tetszik! Sőt utálom. Miért utálom? Mert minden ember utál valamit! Ez van. És ki nevezte most őket b*zinak? Ki? Véleményszabadság van! És a szülőknek már meg kéne nevelnie a kisgyerekeiket arra hogy több tisztelettel beszéljenek a náluk jóval idősebbekkel! Köszönöm.
2013. júl. 14. 14:11
 10/32 anonim ***** válasza:
71%

Már bocsánat de ha ennyire nem érdekell miért írod le töbször:D?

most komolyan te direkt provokálod a gyülőlőket...

fogd már fell hogy azért útálják őket mert már vagy egy éve minden körülöttük forog és aki nem szereti őket annak is bámulnia kell vagy hallgatnia kell őket,mert még a plázában is az ő számukat játszák..

a boltok is tele vannak a képükkel matrica és íroszerek formájában.

Egyszóval aki csak nem szerette őket az lassan meg is útálja őket mert tele lesz a tökük a túl sok 1D-vel..érted?

2013. júl. 14. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!