Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Néhány perce valaki ezt írta...

Dorina90 kérdése:

Néhány perce valaki ezt írta ki Titterre: "If my dress doesn't fit at some schmancy event and I use a bulldog clip on my back can everyone be cool about it? " Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Tudok angolul egy kicsit, valamennyit én is értek belőle. De nem áll össze a kép... Milyen ruha? Milyen csipesz? Mit jelent? Használtam fordítót, de értelmetlen dolgokat ír ki.
2013. júl. 1. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Használd a világlegjobb fordítóját, egy élő tolmácsot.
2013. júl. 1. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ha nem jól áll rajt valami ruhája, amikor egy flancos helyre kiöltözik, és bulldog csipesszel (ezt hogy a rákba hívják magyarul? :D:D, az az irodai cucc, amivel tömböket csíptetnek össze) csípteti össze hátul a ruháját (ami ugye nagy rá), az nem okozna e senkinek problémát :)
2013. júl. 1. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tükörfordítás, de nem tudok szebb kifejezést magyarul a "being cool about sg"-re. Ja és a kérdőjelet kihagytam az ezelőtti válaszból :D
2013. júl. 1. 20:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Aha. Hű. Kicsit hülye kérdés tőle. :D De azért köszi. :)
2013. júl. 1. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!