Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek bejön Taylor Swift?...

Nektek bejön Taylor Swift? Szerintetek hasonlítok rá? (Kép)

Figyelt kérdés

Elég ostoba kérdés tudom, csak többen mondták már hogy hasonlítok rá, eddig csak legyintettem rá aztán most találtam egy ilyen gagyi fúziós programot és megnéztem az eredményt. Talán tényleg lehet benne valami a szemünk szemöldökünk elég hasonló az orrunk se tér el annyiban. Egy szőke parókával esetleg? Ha lenne valami egyetemi sztárbeöltózős est összejöhetne? Nektek tetszik az ilyen szöszi babaarc stílus?

[link]

18/L

2013. jún. 29. 23:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem túlzás, csupán saját vélemény :)
2013. jún. 29. 23:50
 22/27 anonim ***** válasza:
Valóban nem túlzás, olyan 30 lányról (köztük publikus nevesek) láttam már képet másik regen, TOP3-as vagy.
2013. jún. 29. 23:52
 23/27 anonim ***** válasza:
No, már nem vagyok egyedül a véleményemmel. :)
2013. jún. 30. 00:27
 24/27 anonim ***** válasza:
Szerintem hasonlítasz rá. Szerintem összejöhetne a beöltözés. De akkor tényleg úgy öltözz be ami hasonlít rá, mondjuk piros rúzs, hullámos haj, cicaszem, country girl ruha :D
2013. jún. 30. 12:02
 25/27 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék rá :D mondjuk ilyen szöszi hajat nem tudom honnan szerezhetnék. A sajátom tuti nem festeném be
2013. jún. 30. 12:16
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az a lány, aki kérdezte a múltkor, hogy a szemüveg jól áll-e neki?:D amúgy igen, hasonlítotok!:) xx
2013. jún. 30. 21:26
 27/27 Veru10 ***** válasza:
Hát csak egy kicsit!
2015. ápr. 6. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!