Hogyan jöhetnék össze sebestyén balázzsal? Össze jöhetek vele valahogy?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 19:07
11/13 anonim válasza:
jelentkezz az 1 perc és nyerszbe és próbálkozz...szerintem amúgy ez a fajta ismerkedés gáz...itt van az Istenes Bence, aki minden évben talál magának valakit vagy az X-faktorban vagy a Csillag születikben vagy mittudomén hol...
12/13 Szabolcs_'981 válasza:
Én tudom. kenj mustárt a hajadba aztán reggel pontosan 8:27kor feküdj a nyugati elé a járdára zöld pólóban és világosszürke ezüstcsatos farmerban. ekkor a bal lábaddal kezdj el kotorni jobb felé de úgy hogy a tengelyed körül forogj 254,7 fokot. Ha ez kész hajtogass egy húszezresből papírrepülőt és dobd dél nyugati irányba miközben elkiáltod magad: "félhuzalos traktorcsapágytengelyes ökörminyon!" Na ezt kell minden 3. vasárnapon és negyedholdkor is, de akkor csak akkor ha épp 34,7 centiméteres a hajad.
13/13 Andy111 válasza:
Válj idióta celebbé vagy lépj be a szabadkőművesek közé talán segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!