Milyen híres magyar embereket ismertek személyesen? Művészektől, kutatóktól stb. tv-s személyekig bárkit?
Kozmixos Lala- picit "felsőbbrendű" de egészen jó fej!
Soma- nagyon jófej, teljesen emberi, közvetlen, barátságos, semmi MŰ
Schobert Norbi- nagyon nagy tisztelője voltam, aztán egyszer személyes találkozás után nagyon kiábrándultam belőle, nem figyelte amit mondok, csak a sablon szöveget nyomta
Zséda- nagyon kedves, végtelenül szerény, barátságos, nagyon pozitív a véleményem
Somló Tamás- ő nem volt túl szimpatikus, eléggé fent hordja az orrát
Faludy György+ nagyon szimpatikus volt, halála előtt pár héttel találkoztam vele, kedves, humoros öregúr, nem volt nagyra magával egyáltalán
Ganxta- épp olyan, mint ami lejön róla.....
mindannyiukat (kivéve norbit) a munkám miatt ismertem meg. Nem közeli kapcsolat, csak rövid ismeretség, szóval lehet mások másmilyennek ismerik őket, nekem ez jött le a személyes találkozás alkalmával, remélem senkit sem bántottam meg.
Rúzsa Magdi=Szóval egy nagyképű kiha én nem stilussal megteremtet nőszemély (egy házban lakunk)
Judy:Egy tünemény iciri-piciri csaj (munka kapcsán)
Desperado Betti:Ő is egy nagyon tündéri csaj(munka kapcsán)
Katus Attila:Rendes megértő pasi (aerobic oktatóm volt)
Csányi Sándor(szinész):Távolság tartó de nagyon, őt szerintem csak a legközelebbi hozzátartozok munkatársak ismerhetik hogy milyen is valójában.De inteligens és nem nagyképű(lakópark)
Karda Bea:Egy tünemény de komolyan nem olyan széllel bélet amit mutat a tv-ben.Aranyos a kutyuskálya is.(munka k.)
Erdélyi Mónika(mónka show)huu egy karakán agilis nő nekem nem volt szimpi.Elfelejtette honnan jött a kisasszony.
Jáksó László,ugyanolyan mint a képernyön na ő ugyan nem játsza meg magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!