A fiúknak bejön Nelly Furtado?
Figyelt kérdés
2008. jún. 21. 14:41
1/15 anonim válasza:
mármint a zenéje, vagy a teste?
azért nem mindegy :>
egyébként nekem mind2 bejön ;)
2/15 A kérdező kommentje:
2008. jún. 21. 15:02
3/15 anonim válasza:
Fú! Tényleg gáz. :-(
Pedig a klippekben jól néz ki.
4/15 anonim válasza:
Pffff... A digitális technika csodákra képes.
5/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Szeritnem az arca nagyon szép, az alakjával sincs semmi gond. Nem tudom, mi bajotok van vele. Teljesen normális, ahogyan kinéz.
6/15 A kérdező kommentje:
Alakjával nincs gond??
Nézd meg milyen combja, illetve elefántbokája van.Melle sincs.
2008. jún. 21. 17:19
7/15 anonim válasza:
én sem értem mi a probléma, pedig elméletileg jó a szemem...
nem lehet, hogy ez a gyűlölet/nem tetszés inkább féltékenységből fakad?
8/15 anonim válasza:
Pff, mindenkiről lehet előnyetelen képeket találni, például szívesen belenéznék a te fotóidba is, aztán megnézzük kinek milye van. Azt meg nem értem mi ez a nagy féltékenykedés meg utálat, Nelly aztán nem a botrányairól híres.. Lehet lepontozni. ;)
9/15 anonim válasza:
A zenéje egy nagy nulla.
A feje nem tetszik mert elég ellenszenves (persze rosszabb is van, pl Kylie Minogue), a teste nem olyan rossz így a képek láttán. Én nem szeretem a zörgő csontú kiscsajokat...
10/15 anonim válasza:
Kedves kérdésíró! Te a véleményünket kérdezted, hát megkaptad. Emiatt nem kell lepontozni minket. Mi bajod a combjával? Még mindig tartom magam ahhoz, hogy ő egy teljesen normális kinézetű lány. a 4. válaszíró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!