Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért fikázzák annyian Kozsot?

Miért fikázzák annyian Kozsot?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert időközönként kitalálja, hogy ő most felfedez énekeseket, együtteseket. Ezekből szinte sose lesz semmi, csak nagy a hírverés körülötte.

Meg biztos menő most őt oltogatni.

2013. jún. 10. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ki az a Kozsó? Zenész volt, aztán, miután azon a pályán nem vált be, sámán lett. Ott is gyenge, most csak azon próbálkozik, hogy időnként előkerüljön a neve.
2013. jún. 14. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát nem csak volt, hanem még mindig az. És miért is nem vált be? '92-ben kezdett az Alvajárók együttessel amivel arany- majd platinalemezt értek el. Utána megalapította az Ámokfutókat, amikkel ontotta a slágereket, elég csak a Bad Man, Szomorú Szamuráj, Meghalok egy csókodért, Bújj mellém, Csak a csillagok, A Hold dala, vagy éppen a Kicsit vad a lányra gondolni, de van még nagyon sok száma.

10 lemeze jelent meg és egytől egyig mind arany- majd platinalemez lett. És a mai napig tevékenykedik a szakmában... sőt, új lemez is lesz.

Nem értem, itt okoskodsz, az fogalmad sincs ki ő. Ezeket az embereket nagyon utálom, olyan mondjon róla véleményt, aki ész érvekkel alá tudja támasztani az állításait, ne hazugságokkal gyertek. Bunkó.

2013. jún. 14. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Örülök, kedves kérdező, hogy nevedet bátran az ismeretlenség homályában hagyva bunkózol.

Az meg, hogy az általad felhozott Bad Man, Szomorú Szamuráj, Meghalok egy csókodért, Bújj mellém, Csak a csillagok, A Hold dala, vagy éppen a Kicsit vad a lány kinek jelent slágert, engedelmeddel igencsak képlékeny dolog. Szeretheted Kozsót, rajonghatsz érte, de ne várd el, hogy most aztán mindenki vállvetve kiáll melletted.

2013. jún. 15. 10:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy ki kell mellettem állni, de a tényeket nem takarhatod el... mert igenis emlékszem rá, amikor hónapokig vezette egy-egy száma a slágerlistákat... egyszerűen nem értem, miért fikázzák, amikor semmi olyat nem csinált amiért ezt kiérdemelte volna.
2013. jún. 15. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a legtöbbünknél az önjelölt sámánosdival vágta el magát.
2013. jún. 16. 19:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi bajuk ezzel az embereknek... nekem is, neked is, neki is van egy "stílusa", kedveli Afrikát, kedveli a teákat, ezért is van teaháza... nem tudom miért baj, ha valaki kedvel valamit?! Akkor le kell szólni? Bár ezt már én is megtapasztaltam...
2013. jún. 16. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!