Liptai Claudiáról készült képekről mi a véleményed?
Se meleg se írigy nem vagyok,de röhejes,ahogy egy jó mázsát lekanyarítottak róla meg totál szétmosták a bőrét is (sehol egy szeplő vagy bármi).Amúgy is elég feslett nő hírében áll,ezekkel az agyonretusált,ízlésten képekkel csak még lejebb süllyedt.
Persze a média világában ez fordítottan arányos,úgyhogy gratula!
na azért láttam olyan képet a neten amin aztán meg voltak hagyva a kis hurkák is:D
Szerintem igenis jók lettek a képek és a sok maradi hülyének nem tetszik ne nézze.
Aztán leszavazni ám mert nem egyezik a véleményem mindenkivel
undorító ahogy eladta magához.
egy normális anya nem tesz ilyet!
jaaj az álszentek....egy anya nem tesz ilyet....mert aki anya az szent lett vagy mivan??Mindenki pénzből él amúgy is.
Egyébként simán lehet KLaudia teste,csak a photoshoppal nem nehéz ám lekerekíteni itt-ott.
"jaaj az álszentek....egy anya nem tesz ilyet....mert aki anya az szent lett vagy mivan??Mindenki pénzből él amúgy is.
Egyébként simán lehet KLaudia teste,csak a photoshoppal nem nehéz ám lekerekíteni itt-ott."
Tudtommal Ő nem minimálbérből él Gesztesivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!