Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Liptai Claudiáról készült...

Liptai Claudiáról készült képekről mi a véleményed?

Figyelt kérdés
szerintem túl sokat mutat meg magáról, mert lehet szép esztétikus képeket is ami egy anyához méltó de amit ő csinált az felháborító és szánalmas 3 millió forintért kirakni mindenét
2009. okt. 8. 13:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Se meleg se írigy nem vagyok,de röhejes,ahogy egy jó mázsát lekanyarítottak róla meg totál szétmosták a bőrét is (sehol egy szeplő vagy bármi).Amúgy is elég feslett nő hírében áll,ezekkel az agyonretusált,ízlésten képekkel csak még lejebb süllyedt.

Persze a média világában ez fordítottan arányos,úgyhogy gratula!

2009. okt. 9. 18:03
 12/22 anonim ***** válasza:
52%

na azért láttam olyan képet a neten amin aztán meg voltak hagyva a kis hurkák is:D

Szerintem igenis jók lettek a képek és a sok maradi hülyének nem tetszik ne nézze.

Aztán leszavazni ám mert nem egyezik a véleményem mindenkivel

2009. okt. 10. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
ja meg nem a Klaudia az egyetlen akinek bababőrt csináltak.
2009. okt. 10. 18:18
 14/22 anonim ***** válasza:
94%
Esküszöm, nekem tetszene, ha az eredeti testét mutatná meg. Persze tudom, az nem lenne eladható...
2009. okt. 20. 06:02
 15/22 anonim ***** válasza:
96%
Higgyétek el ebben a szakmában dolgozom, mármint grafikusi EZ NEM KLAUDIA TESTE... Ennyi!
2009. okt. 21. 15:26
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

undorító ahogy eladta magához.

egy normális anya nem tesz ilyet!

2009. okt. 21. 18:16
 17/22 anonim ***** válasza:
19%

jaaj az álszentek....egy anya nem tesz ilyet....mert aki anya az szent lett vagy mivan??Mindenki pénzből él amúgy is.

Egyébként simán lehet KLaudia teste,csak a photoshoppal nem nehéz ám lekerekíteni itt-ott.

2009. okt. 21. 18:37
 18/22 anonim ***** válasza:
94%

"jaaj az álszentek....egy anya nem tesz ilyet....mert aki anya az szent lett vagy mivan??Mindenki pénzből él amúgy is.

Egyébként simán lehet KLaudia teste,csak a photoshoppal nem nehéz ám lekerekíteni itt-ott."

Tudtommal Ő nem minimálbérből él Gesztesivel...

2009. okt. 21. 19:01
 19/22 anonim ***** válasza:
ár*
2009. okt. 21. 19:02
 20/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha ő így érzi jól magát akkor ez van.Az ő élete,ő tudja anyaként mit mer bevállalni.
2009. okt. 21. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!