Will Smith többnyire miért csak olyan filmeket vállal, amelyekben egyszemélyes világmegmentőt, mindenható szuperhőst, kisistent játszhat?
Nem tudom az okát, de pár talk show-ban, interjúban láttam már Will Smith-t, és elég normálisnak tűnt.
Lehet csak azért csinál mostanában ilyen filmeket, mert ezt jól tudja alakítani, nem idegen tőle. Pl. Jason Statham-től is furcsa lenne, ha egy tini"drámában" látnánk.
Szerintem hozzá az ilyen szerep illik. Nekem jobban tetszik a Legenda vagyok-ban, mint pl. egy drámai, romantikus filmben. Mr. Macsó színre lép :D mint mindig xd
de most a film, amivel a Föld után c. filmben szerepel. Jajj... nem bírom azt a gyereket. Komolyan: belekóstolgat kicsit a táncolásba, éneklésbe, színészetbe, de be kell vallanom, egyikben sem valami tehetséges. De akkor most már inkább maradjon a színészetnél, de a kornyikálást kéremszépen hagyja abba.
Bocsi hogy a végére így eltértem a tárgytól, de ez most kikívánkozott :D
Nem egoista csak felkérték és elfogadta.Annyi pénzért szerintem te is elfogadnád.
Amúgy NEM ő csinálja a filmet hanem a rendező és az iró. Ő csak szereplő.
(Bocs a kis i betü és ü betüért csak nem lehet irni ékezetesen. Kivéve: ö;ü;ó;ő;ú;é;á)
De sok más filmre kérik fel, és ezeket el is utasíthatja, de ha megnézed az utóbbi években milyen szerepeket VÁLLALT (vagyis ami neki tetszett, nem az, hogy muszájból el kellett fogadnia a szerepet, mert egy filmbe sem akarják beválogatni) az mind tényleg ilyen világmegmentő meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!