Johnny Depp vagy Robert Pattinson néz ki jobban?
Johnny Depp.
Nem bírom Robertet. [Az alkonyatot szeretem, de Robert...nála már csak Taylor rosszabb.]
a patiszon gyerek olyan fejszerkezettel rendelkezik, ami már fájdalmas. az ún. "jó képek" mindegyike visszataszító.
Johnny Depp idén tölti a 47-et, és szerintem már elmond valamit a kinézetéről az, hogy egy 20 (vagy mit tudom én hány) éves gyerekhez hasonlítják. Egyértelműen a legjobb pasi. jaés: Johnny legalább nem egy befuttatott divatandroid.
Johnny.Egyértelmű.
Ő már jó ideje ebben a szakmában van és nemis véletlenül!Elképesztően jól eljátszik bármilyen szerepet!Ha őt beválogatják egy filmre akkor AZ csak jó lehet!És ha ez még nem lenne elég akkor még irtó jóképű is!:)
Robert meg..Csakis az alkonyatnak köszönheti befutását..Ugyan játszott a Harry Potterben de komolyan mondom h észre se vettem.Az Alkonyatban tünt fel.De ott se ő tetszett meg hanem Edward akit alalkit.Mert bevallom azt egész jól eljátszott.De valóságban egyáltalán nem tetszik.
Szóval Johnnyt választom!:)
Hogy jön össze Robert Pattinson és Johnny Depp?XDNem értemXD
Amugy Johnny Depp a Favorit(L)
Csakis Johnny!
Robert csak a Twilightban néz ki jól mert ott szét van sminkelve a pofája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!