Gyurta Dani - mondjatok nekem rajongói oldalakat! Létezik ilyen? Pl ahol képeket találhatok róla + fórum stb?
Figyelt kérdés
Imádom, szeretnék klassz képeket, egyszer mintha véletlenül rá tévedtem volna egy ilyen oldalra, de sajna már nem emlékszem, aki tud, segítsen!
köszi előre is
2009. okt. 6. 09:43
1/4 anonim válasza:
ez megfelel: [link]
google a barátod...
2/4 A kérdező kommentje:
köszi ezt ismerem, de hát te is láthatod mekkora egy kalap xar, ősrégi dolgok vannak rajta, képek sehol, csak miniben pár, szóval én nem is értem , de azért köszi
2009. okt. 9. 21:11
3/4 anonim válasza:
Ird be abba a k*baszott googleba hogy Gyurta Dani rajongói oldal...Chuck Norris legyek ha nem fog 100találatot kiadni :D
4/4 A kérdező kommentje:
de kiad sokat, aztán ahogy megnyitogatom őket, el is megy a kedvem, mert semelyiken semmi értelmes, főleg jó képeket nem találok róla
2010. ápr. 9. 06:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!