Az Éjjel-Nappal Budapestből Regina tényleg biszex, vagy csak a sorozatban az?
Ha nem írnátok be 100 milliószor ugyanazt a kérdést... De szép is lenne a világ...
A kérdésedre a válasz, nem nem az, Polyák Rita a neve, keress rá. ;)
Kérdező,én tökéletesen egyetértek a 4.-el. Igényes ember unalmában sem kapcsol ilyenekre. Ha meg csak ezek tudnak valakit elszórakoztatni,ezek a primitív,igénytelen okádmányok,akkor ott sajnos baj van...
Mellesleg a válasz többi részét is átgondolhattad volna,nem csak azt,amelyikben a Te becsületedet "sértik",mert van benne igazság.
És ne sértődj meg,inkább gondold át.
Előljáróban: nem akarok sértődést okozni, még így névtelenül sem!
Szóval elég nagy baj, ha valakit az unalma irányít és rákényszeríti, hogy ilyen sz@rt még csak véletlenül is nézzen! Ha valaki unatkozik, az valószínűleg azért van, mert nincs dolga. Ez arra utal, hogy van elég pénze, amiért ugye normális esetben dolgozni kellene, de unatkozik, tehát nem teszi, mert van elég. Ha viszont van, akkor tessék HBO csatornákra előfizetni, mert azon csak minőség látható, meg film ajánlók, agymosó reklám egy sem. Ez persze csak akkor ajánlott, ha mindenképpen a TV-nél akarunk maradni. Ha nem, szívből ajánlom - a kérdező nemét nem tudom - , hogy tanuljon meg inkább kötni, horgolni, vagy szekrényt készíteni, esetleg kirakni a Rubik kockát!
Reklamációt nem fogadok el, a kérdésről leiratkoztam!
A jótündér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!