Szerintem nem és olvastam is vele egy interjút, amiben azt mondta, h akkor cigizett először a film miatt de amúgy nem. Még képen se láttam,hogy cigizne.
2013. máj. 26. 21:39
5/13 anonim válasza:
mértnem hiszitek el? még, ha nem is sűrűn, csak alkalmilag...milliók rajonganak érte, legnagyobb részük 13-14 éves. majd persze bevallja, hogy cigizik, mert az olyan jó dolog, hátha a rajongóknak példát mutatva majd azok is rászoknak...
2013. máj. 27. 16:41
6/13 anonim válasza:
Szerintem is! A jövője a kicsik generációja! Ha nem lesznek azok az aranyos kislányok, akiknek tudja ezeket a tartalmilag semmilyen dalokat énekelni, akkor rövid időn belül eltűnik! Persze, hogy nem fog úgy viselkedni, mint Miley!
2013. máj. 27. 19:39
7/13 A kérdező kommentje:
Először is valamit szeretnék leszögezni: én imádom Sel-t. Csak azért tettem fel ezt a kérdést hogy mások is úgy gondolják-e mint én. Szerintem se cigizik. De elég lett volna egy rövid válasz nem kell kifejteni hogy te szereted-e vagy nem Sel-t (ez az utolsó válaszolónak szól)
Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak :)
2013. máj. 29. 16:20
8/13 anonim válasza:
Neeeem, nem cigizik. Isten ments! Én épp tegnap néztem meg a Spring Breakers-t és én is láttam amikor fújta ki a füstöt, de igazából tartózkodik a káros dolgoktól. Alkoholt se iszik. Bár, most fogja betölteni a 21-et és Amerikában innentől számít nagykorúnak, úgyhogy lehet hogy alkoholt inni fog, de nem hiszem, hogy nagy mennyiségben.
(egy másik rajongó :))
2013. jún. 24. 23:13
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ment a zöldkéz ;)
2013. jún. 28. 10:07
10/13 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy nem!
Ő sokkal rendesebb és tudatosabb annál, hogy cigizne!
Aki 16-17 évesen már világslágereket énekelt, az biztos, hogy tudatosan éli az életét, és gondol az egészségére. Mellesleg a cigitől sárga lenne a foga...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!