Van itt olyan szereti Nicki Minajt, a zenéjét?
Melyik a kedvenc számod?
Miért szereted Nicki Minajt?
És hasonlók. :D
Igen, én.
Pound the Alarm,Beauty and a Beat.
Mert egyéniség!
Én nem követem annyira figyelemmel a karrierjét, de az ismertebb számait meghallgattam, a kedvencem a Super Bass, mert jó emlékek kötnek ehhez a számhoz. Amikor középiskolába kerültem, folyton ezt a dalt hallgattam, mert erőt adott, hogy leküzdjem a félelmeit, oldotta bennem a feszültséget. Épp ma töltötten le újra a számot, mert még mindig nagyon jó!
Én azért szeretem, mert bár néha tud furcsa lenni külsőre és zeneileg is, de ha megnézel egy interjút róla, egy nagyon kedves, aranyos nőt láthatsz, és a hírnév sem vakította el. A furcsa megjelenése hozzátartozik az imidzséhez, de ő is csak egy normális ember. :)
2.Pontosan!!!
Ugyan így gondolom, ezért is írtam ki ezt a kérdést (az általad leírtak nélkül), hátha akad valaki aki még így gondolkodik.
Sokan leszólják hogy ilyen meg olyan, de ha ismeri valaki a gyerekkorát, tudja hogy kisebb korában a nehéz helyzete miatt szeretett szerepekbe bújni.És valójában nagyon okos, kedves, szeretnivaló lány. Alapjában véve kissé bolodos, amit Nicki Minajként fenagyít.
És van egy kevésbé ismert dala Dear old Nicki, amiben lényegében elmondja hogy miért is változott meg, mert a feltünőbb, néha kissé botrányhős viselkedés kellett ahhoz hogy befusson, mert különben "semmibe vették".
Dal szöveg: [link]
A kedvenc interjúm vele(főleg a 2.rész): http://www.youtube.com/watch?v=zCQ3BoVdZxU
Remek a hangja,és a számai! És nagyon is szép, bárki bármit is mond! :D
Hát igen ízlèsek és... :)
Nekem nagyon tetszenek a vonásai, az alakja.
Föleg ezen a képen: [link]
Szívesen cserélnék vele! :P
Nem tudom, szeretem az ilyen "mű" dolgokat pl a pink, platina szőke paróka.
Amúgy nekem a kedvenceim: Starships, Super buss, Va va voom, pound the alarm, turn me on,
És your love c. számának a klippje nagyon jó, nagyon ötletes. *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!