Szilcsyke kérdése:
Szeretitek JB-t?
Figyelt kérdés
Mert én nem xd2013. máj. 22. 10:56
11/20 anonim válasza:
SWAG *.* ♥
forever i'm belieber i promise ♥
12/20 anonim válasza:
nem de a b*zik meg a lányok igen
13/20 anonim válasza:
JB:Jenson Buttont szeretem meg a JóbanRosszbant is de Bebert nem
14/20 anonim válasza:
11es tudod mit írsz, vagy csak másolod, mert az menő és jól hangzik? :D
15/20 anonim válasza:
tudom, hogy mi az, hidd el :D különben nem mondanám...
a stílusára értettem:)
16/20 anonim válasza:
imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom imádom *-* hogy lehet őt nem szeretni...If i was your boyfriend never let you go....jjjaaajj de IMÁDOM *-* <3
17/20 anonim válasza:
szeretem imádom ágyamba kívánom xD *-* amm uccsó voltam
18/20 MJJDB válasza:
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!! nagyon szereteeem!!! <3 tehetséges, helyes, cuki, gazdag... kell ennél több? <3 :DD De Michael Jacksonnak MÉG nem ért a nyomába... nem tudom szerintem valaha elérheti az ő szintjét is bár Obama elnök részéről kicsit elhamarkodottnak tűnik az a kijelentés hogy már elérte MJ szintjét. De a lényeg hogy mindkettőt IMÁÁÁÁDOOOOM!!! <333 :$$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!