Hana :) kérdése:
Vélemény a One Direction-ről?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róluk? Kíváncsi vagyok,hogy mit reagáltok... (ez olyan mintha kisérletezném az embereket.Na sebaj :D)2013. máj. 20. 20:58
1/8 anonim válasza:
Szerint egyik se tud énekelni rendesen -bár sokat fejlődtek, de akkor is rosszak. Igazából kaptak egy jó menedzsmentet, akik jó számogat szereznek nekik és elintézik h legalább egy héten 2x írjanak róluk az újságokba és így marad a felhajtás körölöttük. Ha megnézzük a brit fiúbandák végtelen sorát, csak egy maradt fennt sok ideig (a többi vagy feloszlott, vagy már senkit se érdekel) - ők a Take That. Viszont ők már az elejétől maguk írták a zenéjüket és 5-ből 3an világszínvonalú énekesek. Például Robbie Williams és Gary Barlow(ő most a brit X-factor egyik mentora)
2/8 anonim válasza:
Magával a bandával (számaikkal, stílusokkal, hangjukkal) semmi bajom nem lenne, de mióta a csapból is ez folyik, és nem tudom elkerülni, ha akarom se, egy cseppet idegesítő lett.
A konkrét bajom a rajongóikkal van, tisztelet a kivételnek. No meg azzal, hogy a fiúk ezt a mondhatni hatalmukat nem használják ki helyesen. Ezt úgy értem, hogy annyi mindenre megtaníthatnák a 12-13 éves kislányokat (fogadjanak el másokat, nem mindenki szereti az ő zenéjüket, stb) de nem úgy tűnik, hogy ezt teszik.
Remélem nem bántottam meg senkit :)
15/L
3/8 anonim válasza:
Nem nagy szám együttes, de Justin Bieber-nél még mindig jobbak. Ha nem lennének ilyen szépfiúk meg a Disney vagy nem tudom kicsoda nem nyomná őket a csapból, akkor viszont senki sem hallgatná őket.
4/8 anonim válasza:
Én szeretem őket. Nem azért mert ők a legjobb énekesek, mert nem a legjobbak, én azért szeretem őket, mert öt olyan ember aki állandóan mosolyog, megnevettet és egyszerűen csak jókedvem lesz tőlük :)) Sosem mondtam senkinek, hogy szeressék őket, vagy így hogy nem szeretik őket kevesebbek lennének nálam- mert nem. Én szeretem őket, és van aki nem. De azt már nem tudom elfogadni, hogy valaki gyűlöli őket, ugyhogy igazából nem is tudja, hogy hogy viselkednek. Úgy, hogy nem tudjahogy ez az öt ember elrepült Afrikába, hogy segítse a rászolrulókat. Hány ember tenné ezt meg, akinek mindene meg van és élheti a kiskomfortos életét? Nem sok. Ők megtették. Sosem volt bajom azokkal akik nem szerették, de azok akikre vonatkozik: Mért utáljátok őket?...
5/8 Penelop válasza:
6/8 anonim válasza:
eleinte nem volt rossz, de mindenhol őket látni már sok
7/8 anonim válasza:
én eleinte nem szerettem oket, de meghallgattam pár számukat, megnéztem pár interview-t és 'forever directioner' lettem :) és pont nem érdekel a többi ember véleménye, nekem tetszik és kész :) x
8/8 A kérdező kommentje:
Én is Directioner vagyok,de azért nem szedem le annak a fejét,aki nem szereti őket :)) Az a videó meg megsiratott :D :') <3 köszi a véleményeket !!! :) xx
2013. máj. 27. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!