Nektek mi a véleményetek Leiner Lauráról?
1/13 anonim válasza:
A zenei ízlése egyedi az biztos...nem mindenki hallgat metál számokat. Külseje az nem különösebb olyan átlagos . Mostanában írt egy könyvsorozatot, A Szent Johanna gimit. elég sokan olvasták és azt mondták h nagyon jó könyv . Persze sok más könyvet is írt, de ez a legismertebb
2013. máj. 19. 12:31
csodálatosak a könyvei... a zenei izlése nekem nagyon beejön, és nem csak azért, mert én is ilyet hallgatok,hanem azért, mert legalább nem divatszámokat hallgat, mint kb mindenki más
2013. máj. 19. 12:45
3/13 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Igen, az zenei ízlése egyedi, én személyesen imádom azokat a számokat, amiket javarészt hallgat. (furcsa vagy sem, egy 14 éves lány is hallgathat metált.) Ismerem a munkásságát, szinte az összes könyvét olvastam. :D
4/13 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: Szerintem is csodálatosak könyvei, én is nu metál fan vagyok. :D Szerintem ne általánosíts, azért nem mindenkinek ilyen targikus a zenei ízlése (mármint nem mindenki hallgat tömeggyártású számokat)
Hali! Én nagyon szerettem olvasni a Szent Johanna Gimit, csak egy baj volt: túlságosan a hatása alá kerültem, és másnap kegyetlen volt bemenni úgy a suliba, hogy tudom, az én osztályom korántsem ilyen, sőt, pontosan olyan, mint a könyvben az ások, - de jó, hogy tényleg ások vagyunk - szóval elszomorított kicsit, hogy a valóság nem ilyen, én pedig kilógok az osztályból. De nem akarok panaszkodni!: D A könyvet olvasva, mikor Reni megemlített egy-egy számot, jó volt, hogy ismerem őket, merthogy én is rockot, metált, numetál, meg ilyeneket hallgatok: ) Laurának jó stílusa van, könnyen olvasható, nem volt vontatott a könyv, és mindig megnevettetett: )) 15/L
2013. máj. 20. 11:08
hát szerintem egy kissé antiszociális
2013. máj. 21. 14:16
Ne haragudjatok,de én Metálosként kikérném magamnak:
"-Leiner Laura imádja a Korn számokat, és egyéb metál, nu-metál számokat"
"-Volt Justin Bieber és Korn koncerten."
1.A nu-metalnak esetleg valahogy zeneileg HA köze van az igazi Metálhoz. Egyébként csak a pénzért megy,ugyanolyan divatdolog,mint a többi.
2.Justin Bieber koncert után még van,aki Metálosnak tartja?
Ami a többit illeti:
A külseje. Hát láttam már rondábbat. Nem az esetem.
Munkássága. Nem olvastam és nem is fogom a könyveit,mert egy divatcucc csupán. Ezt leszámítva nem is az én stílusom ez a nyálas-tinis regény :)
2013. máj. 21. 20:12
8/13 anonim válasza:
Imádom <3 kedvenc írónőm, az ő könyve az első amit nem bírtam le tenni, kicsit megosztó személyiség :) Külseje: átlagos és szép :) Zenei ízlése: ő szerettette meg velem a Kornt és a hasonló zenéket (nem vagyok nu-metál fan csak végighallgatom amit kirak és ha tetszik többször meghallgatom) nagyon kedves és szeretni való :)
UI: a GABOT meg nem szeretem nem küldi a Kalauzom :/
2013. máj. 23. 20:58
A zenei ízlését szerintem nem kéne ennyire kivesézni, azt hallgat amit akar, amúgy vki írta, hogy ha volt JB koncerten akkor nem lehet nu-metál fan. annak azt üzenem, hogy o maga mondta, hogy attól még hogy o metál stb fan attól még mást is meghallgat, hogy tudja milyen, mert nem szuk látóköru, és amúgy is, ha nem is szereti JB-t, akkor is élmény neki elmenni egy ilyen koncertre. szerintem úgy néz ki mint egy normál ember, bírom a karkötoit. :) munkássága pedig: IMÁDOM A KÖNYVEIT. de komolyan mondom, sok könyvet olvastam de az Szjg pl még mindig az egyik kedvencem, az új könyvét is nagyon várom már :) én nagyon bírom Laurát, jó humora van, kedves, ésatöbbi. :)
2013. máj. 26. 21:54
10/13 anonim válasza:
Amugy az új regénye címe : Bábel. Csak szerintem fura egy ifjusági regény cimnek? :)
2013. jún. 1. 19:50
Kapcsolódó kérdések: