Szerintetek aranyos ez a videó?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=jhBD2-9JkxQ
Szerintem inkább Directionerek írjanak, de akárki megnézheti.
2013. máj. 14. 20:27
1/16 anonim válasza:
Ha 1D, akkor rá se megyek. Nem.
3/16 A kérdező kommentje:
várom a további válaszokat.
2013. máj. 15. 20:23
6/16 A kérdező kommentje:
szerintem is. köszi!!! :)
2013. máj. 20. 20:01
7/16 anonim válasza:
Most miért kell lepontozni? Válaszoltam a kérdésre, őszinte választ adtam, nem trágárkodtam, erre lepontoztok, mert ugye nem tetszik nektek ha valaki nem "Igen, jaj, annyira cukik *.*"-al válaszol, ahogy a 2. válaszolót is. Minek tetted fel a kérdést ha úgyis csak az egyhangú "Igen" választ fogadod el, pontozod fel? -.-" Sok az ész...
8/16 A kérdező kommentje:
már ne is haragudj, de én nem pontoztalak le. miért kell igy kipukkadni egyből? egyébként meg ha lepontoználak, akkor meg mi van? ez csak egy oldal, és attól hogy lepontoz valaki nem történik semmi. pont te mondod hogy sok az ész amikor egy ilyen hülyeségen felfújódsz?
2013. máj. 21. 11:54
9/16 anonim válasza:
Nyugi van, ez csak egy internetes oldal. Ki nem szarja le, ha lepontoznak? Attól még nem leszel kevesebb a való életben :D
#2-es voltam
10/16 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam hogy te pontoztál le. Nem neked szólt, hanem annak, aki lepontozott, az tudja jól. :) Egyébként meg egyáltalán nem "fújódtam fel", csak érdekelne az indok, hogy miért is pontoztak le, tehát hogy mi volt a válaszomban a rossz. Na mindegy, nem számít ám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!