Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Misha...

Mi a véleményetek Misha Collinsról?

Figyelt kérdés
Szeretitek? Mennyire tartjátok jó színésznek? bejön nektek?

2013. máj. 13. 06:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

én bírom, bár eddig csak a supernatural-ből ismerem, Castiel szerepét szerintem hitelesen játssza.

nekem bejön, főleg, ha borostás..:)

2013. máj. 13. 08:15
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Csak SupNat-ból ismerem én is, és nagyon nagy arc. Jó színész is, és tényleg vicces, Supernatural bloopers-ekbe is van pár jó beszólása.
2013. máj. 13. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Jó színésznek tartom, bár nem jön be.

Nemrég kezdtük el újranézni a 24 első szériáját... beletelt néhány epizódba, míg rájöttem, hogy ő is benne van, hosszú hajú macsót alakít, akit aztán leszúrnak és később meghal az apja karjai között. Jól csinálta végig. Castiel néhol szükségszerűen egyoldalú a maga naivságával, ebben a kis epizódszerepecskében több arcát mutatta, mint az egész Supernat-ban összesen.

2013. máj. 13. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez most nagyon vicces, egész délelőtt a Misha tag-et nézegettem tumblr-n. Én is csak a Supernatural-ból ismerem, de ott imádom. Castiel karaktere annyira jó.
2013. máj. 13. 14:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, mint embert, és mint színészt is. Én is a Supernaturalból ismerem, és ahhoz képest, hogy a való életben (interjúk, conok, stb) milyen, hihetetlen jól eljátssza Castielt. Aztán nagyon jó ember is, apuka, férj, stb.

Aztán most vannak videók meg tumblr-n gifek a jibconról, hát sírok mindegyiken :D

2013. máj. 13. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is az Odaátból ismerem, szerintem nagyon jó színész és nem mellesleg jól is néz ki :)
2013. máj. 14. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:

én szinte minden sorozatos szerepét láttam már (odaát, 24, CSI, CSI NY, nyomtalanul, monk, bűbájos boszorkák..) ill. 2 filmjét is láttam (stonehenge apocalypse, karla)

én nagyon bírom, nagyon tehetséges szerintem, főleg cas szerepét játssza nagyon jól.

bár a karla nagyon durva volt -nekem- de abban is nagyon jól alakított...mondjuk utána nem néztem egy darabig odaátot....féltem hogy megutálom xd

2013. máj. 25. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretem:)

Irtózatosan jó színész(ő maga és Castiel tökéletes ellentétek,úgyhogy nem kevés tehetség kell hozzá hogy ilyen jól eljátssza)és emellett hatalmas szíve van.Rendszeresen jótékonykodik,de nem ám csak úgy divatból,szabályosan ebből áll a fél élete:) A "Random acts of kindness" egyik alapítója ha jól tudom:)

Emellett nem ítél el senkit és nagyon békés,például mikor megházasodott,ő viselte a menyasszonyi ruhátXDMeg mikor késésben volt az egyik conról,kipattant a kocsiból és beszáguldott az épületbe.Ez nagyon ritka,színészek ilyet nem csinálnak,ha késnek késnek,de nem Misha,nem hagyja cserben a rajongóit:)

A külseje is nagyon bejön:)Gyönyörű kék szemei vannak és érdekes karaktere van az arcának.Simán bemehetne valami krimisorozatba mogorva zsarunakXD

2013. jún. 1. 00:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Imádom :) Szerintem nagyon jó színész, remekül alakítja Castielt. Misha nagyon jó apa, férj, és ember. Mondjuk néha kicsit 'troll' a rajongókkal, de ez megengedhető neki:D Eléggé őrült, úgy hallottam hogy shippeli a Destielt (ő is azt akarja hogy 'összejöjjenek'):DD Emellett jól is néz ki, imádom a gyönyörű kék szemeit, de azért nagyon nem az én korosztályom:D Jöhetnének már Magyarországra...*-*
2013. júl. 13. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!