Mi a véleményetek Misha Collinsról?
én bírom, bár eddig csak a supernatural-ből ismerem, Castiel szerepét szerintem hitelesen játssza.
nekem bejön, főleg, ha borostás..:)
Jó színésznek tartom, bár nem jön be.
Nemrég kezdtük el újranézni a 24 első szériáját... beletelt néhány epizódba, míg rájöttem, hogy ő is benne van, hosszú hajú macsót alakít, akit aztán leszúrnak és később meghal az apja karjai között. Jól csinálta végig. Castiel néhol szükségszerűen egyoldalú a maga naivságával, ebben a kis epizódszerepecskében több arcát mutatta, mint az egész Supernat-ban összesen.
Imádom, mint embert, és mint színészt is. Én is a Supernaturalból ismerem, és ahhoz képest, hogy a való életben (interjúk, conok, stb) milyen, hihetetlen jól eljátssza Castielt. Aztán nagyon jó ember is, apuka, férj, stb.
Aztán most vannak videók meg tumblr-n gifek a jibconról, hát sírok mindegyiken :D
én szinte minden sorozatos szerepét láttam már (odaát, 24, CSI, CSI NY, nyomtalanul, monk, bűbájos boszorkák..) ill. 2 filmjét is láttam (stonehenge apocalypse, karla)
én nagyon bírom, nagyon tehetséges szerintem, főleg cas szerepét játssza nagyon jól.
bár a karla nagyon durva volt -nekem- de abban is nagyon jól alakított...mondjuk utána nem néztem egy darabig odaátot....féltem hogy megutálom xd
Nagyon szeretem:)
Irtózatosan jó színész(ő maga és Castiel tökéletes ellentétek,úgyhogy nem kevés tehetség kell hozzá hogy ilyen jól eljátssza)és emellett hatalmas szíve van.Rendszeresen jótékonykodik,de nem ám csak úgy divatból,szabályosan ebből áll a fél élete:) A "Random acts of kindness" egyik alapítója ha jól tudom:)
Emellett nem ítél el senkit és nagyon békés,például mikor megházasodott,ő viselte a menyasszonyi ruhátXDMeg mikor késésben volt az egyik conról,kipattant a kocsiból és beszáguldott az épületbe.Ez nagyon ritka,színészek ilyet nem csinálnak,ha késnek késnek,de nem Misha,nem hagyja cserben a rajongóit:)
A külseje is nagyon bejön:)Gyönyörű kék szemei vannak és érdekes karaktere van az arcának.Simán bemehetne valami krimisorozatba mogorva zsarunakXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!