Meg tudnátok mondani hogy a Green Day eggyüttes honnan kapta a nevét?
Az ilyen
megnyilvánulástól kíméljetek meg. Telefonról vagyok és hajnali egykor előfordul h mellényomok vagy kétszer nyomok meg egy betűt
a Green Day: "tisztelgés az egész napos marihuánaszívás előtt", amit Billie talált ki, aki be volt szívva.
De az, hogy zöld napot látott nem lehet igaz, vagy csupán egy magyar rajongói legenda. Miért? A nap angolul SUN. Igaz, hogy magyarul az égitestet és a naptári napot is "nap"-nak mondjuk, de angolul nem. Szóval nem ezért.
Szerintem, mivel egész nap be voltak drogozva, és a marihuána zöld, így az egész napjuk egy nagy "zöld felhőből állt". :DDD
szóval. Az úúúgy volt, hogy volt egy haverjuk. Nem jut eszembe a neve. Éss ő találta ki a Green Day-t. Ez azt jlentette h marihuánázol és kb foggalmad nics mi történik körülötted. A Gilman-be pedig volt egy "Sweet Baby" nevü zenekar is ezért mindenképp neet akartak változtatni. És ugy már volt egy Green Day cimü számuk is, szóval Green Day lettek. )bocs a rövid ü-ért meg i-ért, de egyszerüen nics hosszú a billentyüzetemen.)
ha pedig többet akarsz tudni róluk, szerintem vedd meg a könyvet. :))
Green Day:Befüvezve egy laza napot eltölteni a jelentése. Még Sweet Children-ként írták a Green Day című számukat és a tagoknak annyira megtetszett hogy átnevezték a bandát.
Billie pedig nem szereti ezt az elnevezést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!