Mi a véleményetek Laklóth Aladárról?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok,mit gondoltok róla, nekem a kedvenc színészem. :)2009. szept. 29. 21:44
2/5 A kérdező kommentje:
Még valaki?
2009. okt. 26. 09:47
4/5 anonim válasza:
Egy nagyon jó barátom kedvenc színésze, oda-vissza van érte, tartják a kapcsolatot,amikor lehet, Ali fellépéseire elmegy(teljesen mindegy az ország mely szegletében van). Szerintem nála fanatikusabb nincs :) Karácsonyra ajándékot is csinált Neki,számos aláírása van Tőle.Alis naptára van.Imádja. Én kicsit furcsállom,hogy lehet,vki ennyire fanatikus rajongó :) Ti miért szeretitek?
5/5 A kérdező kommentje:
Szeretem, mert nagyon jó, sokoldalú színész. Nagyon szimpatikusan nyilatkozik, szerintem kedves ember lehet. Ráadásul még jól is néz ki, és jó a kisugárzása. :-) És cuki. :-)
Nekem is van Alis naptárom!!! :-)
2009. nov. 3. 17:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!