Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek bejön Danny O'Donoghue...

Nektek bejön Danny O'Donoghue a The Script-böl?

Figyelt kérdés
Ha igen, mért, ha nem mért nem?

2013. máj. 7. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen!.....nagggyon...........!!!

Imádom a huncut mosolyát, a kis ráncocskákat a szeme mellett, a hajtincset ami állandóan eláll a többitől, a magas termetét, a szép kerek hátsóját....hummmm, az álmodozó szemeit..........Mindenét!

Ha a belső tulajdonságai közül is felsorolnám, hogy mit imádok, akkor órákig olvasnád...:)

2013. júl. 10. 20:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Már azt hittem, egyedül vagyok. :) Én is így gondolom. Mindig beleborzongok, mikor énekelni látom.... <3
2013. júl. 10. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó tudni hogy más is odavan érte....:)

Ő egy igazi férfias férfi...........................awww

:3

2013. júl. 10. 22:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Aaaaaaaz...! Nem tudom, mért mondják rá, hogy nyálas...
2013. júl. 10. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Dehogy nyálas!! A jó szó erre az érzelmes..

Ezt hiányolom a többi pasiban, hogy nem merik kimutatni az érzéseiket.Danny viszont még dalba is önti őket...Csodálatos dalokba...<3

2013. júl. 11. 17:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen...! Mindben van mondanivaló ez az, amiért érdemes élni, és zenét hallgatni, mert mert van a daloknak értelme, elmondja azokat a gondokat, amivel az embernek meg kell küzdeni, és er öt ad...
2013. júl. 11. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Pontosan így van. A mostani dalok többsége nem szól semmilyen értelmes dologról, ráadásul a dallamviláguk is szegényes...

Viszont a The Script dalai ettől a sablontól teljesen eltérnek. Minden dalszövegüknek van mondandója, maga a zene egyedi hangzású és különleges. Bármikor szívesen hallgatom őket, akármilyen kedvem van:)

2013. júl. 11. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!