Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan tudnék kapcsolatba...

Hogyan tudnék kapcsolatba lépni Sandra Bullockkal?

Figyelt kérdés
Nem telefonszámra, vagy lakcímre gondolok, hanem amerikai közösségi portál, e-mail, de nekem az is tökéletes, ha valamelyik családtagjának,vagy a menedzserének az elérhetőségét meg tudja mondani valaki.
2009. szept. 28. 18:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
szerelmes vagy belé? sztem naponta kap 500 000 levelet...nem hiszem h válaszolna..
2009. szept. 30. 12:14
 2/15 A kérdező kommentje:

nem, nem vagyok mert csak úgy közlöm, hogy lány vagyok xD

nem, csak nagyon szeretem, mert szerintem tök jól játszik, és nagy rajongója vagyok

2009. szept. 30. 20:09
 3/15 A kérdező kommentje:
amúgy meg nem kap sok levelet, mert tök elvonultan él, és ott ahol él nem érdekli az embereket, hogy ő kicsoda...és a "kapcsolatba lépni"-t úgy értettem, hogy felvenni vele a kapcsolatot :D
2009. szept. 30. 20:10
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Majd gondolod veled fog cseverészni.... Nevetséges... Tényleg Angelina Jolié nem kell?
2009. okt. 1. 18:38
 5/15 A kérdező kommentje:
basszus nem hiszem el! ez egy olyan oldal ahol bármit lehet kérdezni, és szeritnem pár kérdéshez képest ez tök értelmes meg minden, de senki nem ad olyan választ, csak kiröhögnek és ilyeneket írnak! Úgyhogy aki ilyen választ akar írni az ne írja le, ha kérhetem! Amúgy meg ez a baj ezzel az egész gyakorikerdesek.hu-val, mostanásg senki sem ad rendes választ, csak gúnyolódnak és kinevetnek. hát ilyen választ köszönöm szépen,d e máshol is tudok találni...-.-
2009. okt. 1. 19:02
 6/15 anonim ***** válasza:

Akkor elmondom rendesen, hogy ne fájjon a pici szíved! Nem hiszem, hogy ha meg is szereznéd, vagy ha írnál Neki, válaszolna, mivel meg van neki is a saját élete, és nem fogja egy idegennel csak úgy felvenni a kapcsolatot. Rosszabb esetben el sem olvasná amit írsz Neki... Sőt...

Szóval nézd tovább a filmjeit, mert szerintem is nagyon jó színésznő, de többre ne vágyj, mert nem fog teljesülni! Üdv

2009. okt. 3. 20:43
 7/15 anonim ***** válasza:
És mégis miből gondolod, hogyha nem hálivúdban él, akkor nem kap leveleket? Egy amerikai kicsit könnyebben megszerezi a címét, és elég sok rajongója akad ott is. Miért pont egy magyar fickóval lépne kapcsolatba egy Golden Glob jelölt színésznő? He? Minden rajongó ugyanazt írja amit te.. "Nagyra tartalak, vegyük fel a kapcsolatot, szeretnék beszélgetni veled"
2009. okt. 4. 08:53
 8/15 A kérdező kommentje:

20:43-as: köszi a RENDES választ. Tudom igazából, hogy nem válaszolna meg midnen, csak legalább megírnám neki, hogy mit gondolok róla, mert akárhányan is szeretik, akkor is jólesik neki és midnen hírességnek, ha dicsérik és szeretik! MIndegy, ha most nem is, de minden vágyam, hogy egyszer valamikor találkozhassak vele! :)

De lehet hogy igazad van, és sose találkozom vele :(

2009. okt. 4. 10:15
 9/15 A kérdező kommentje:
A 08:53-as nak pedig üzenem, hogy 13 ÉVES LÁNY VAGYOK, NEM PASI, AKI SZERELMES BELÉ! :D
2009. okt. 4. 10:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Soha ne mondd, hogy soha! Lehet, hogy egyszer pont Magyarországra jön forgatni, vagy ilyenek, és találkozhatsz vele. Egyébként meg biztos van autogrammcíme, oda írhatsz levelet, (persze angolul).
2009. okt. 4. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!