Szép ez a fiú csajok OLASZ nem cigány?
2013. ápr. 29. 16:38
23/25 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,a stílusa meg főleg nem,de ha erre gerjedsz,ha lesz@rnak,megcsalnak,stílusa alapján ezt nézném ki belőle!Izlésficam?Pl aki nekem tetszik,szőke,kékszemű,helyes,magas,pasis,ha én kiraknák róla képet(ha volna)és ti leszólnátok,csak azért,mert nem a zsáneretek,erre én meg azt mondanám,hogy izlésficamotok van?Mindenkinek más tetszik!Amúgy nagyon távol áll az olasztól
24/25 anonim válasza:
Ezen a képen sokkal jobban néz ki,amúgy nem rossz, nem rossz, de van benne valami, ami miatt nem szimpi...
25/25 anonim válasza:
Nagyon kedves vagy,kérdezel valamit,én válaszolok,te meg lepontozol azért,mert elmondtam a saját véleményem!Ez a fiú nem az,akivel boldogan együtt élnél életed végéig,te is mondod,hogy valamiért nem szimpi!Ilyen fiúk hamar megcsalnak!És nem tetszik,végül is te kérdezted bejön-e,vagy sem,lehet neked se jönne be az a pasi,aki nekem tetszik!legalább 1-gyel kevesebb,aki veszélyt jelenthet a ,,pasidra''nézve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!