Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Segít valaki keresni nekem...

Segít valaki keresni nekem egy képet Ron Weasley-ről?

Figyelt kérdés
[link] Kinagyítottam a képet, Harry Potter a 3. részben megy Csikócsőrhöz. A kép után, ami a filmből van Ronra irányítják és Ronról szeretnék egy olyan képet. Így nézett ki akkor : [link] Csak ezt nem lehet úgy kinagyítani, hogy ne mosódjon el, mert ki szeretném nyomtatni. Előre is nagyon köszönöm szépen

2013. ápr. 28. 15:21
 1/4 A kérdező kommentje:
A kinagyított kép mellett lehet megtekinteni, ahol van az a felirat, hogy Tekintse meg a következőket is: és ott az utolsó, ahol Harry éppen Csikócsőr csőrét simogatja
2013. ápr. 28. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt vedd figyelembe, hogy mind kicsi kép. Egyiket sem tudod úgy felnagyítani, hogy ne essen szét a kép. Nyomtatásra a legtöbb kép, amit így netten találsz filmből kivágva, nem jó nyomtatásra.
2013. ápr. 28. 15:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor honnan tudnék szerezni egy olyan képet, ami nem esik szét?
2013. ápr. 28. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok esélyt nem látok rá,hogy fogsz találni ilyen képet.

Esetleg: [link]

de itt nem olyan van, amit keresel.. és persze fizetős.

Ha találsz is valahol nagyon jó minőségű képet az valószínűleg fizetős lesz.

Esetleg plakát beszkennelése.

A gond az, hogy ha jól értem akkor egy filmből akarsz kiszedni egy jelenetet. Talán ha HD-ban, nagy felbontásban meg tudod szerezni a filmet, akkor a képet kilopod, és azt nyomtatod. De az sem lesz nyomdai minőség. A nyomtatáshoz sokkal nagyobb felbontású kép kell, mint amit monitorokon látsz, vagy mint a filmeknek a felbontása.

Még egy fapados ötlet... berakod a filmet és lefényképezed a képernyőt... de ez is gagyi minőség lesz..

2013. ápr. 28. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!