Mennyi lehet Győzike IQ-ja?
https://www.youtube.com/watch?v=a1kAzUVM2qg
Meghallgattam ezt a remekművet és elgondolkodtam rajta.
Nem szeretem Győzikét.
Ha valaki ilyen ismertségre, és mellesleg pénzre tesz szert, akkor nem az IQ-ját firtatnám.
Az édesapja Magyarország egykori leggazdagabb vállalkozóinak egyike (volt) legalább is egyesek szerint, én nem tudom. Azt felejtsd el, hogy őt a tehetsége miatt foglalkoztatták. A kedves apuka vajon közbenjárt-e egyes kereskedelmi televíziós csatornánál, hogy a fia álma valóra váljon? Hogy ismert "sztár" lehessen? Mibe kerülhetett a kedves édesapának, ha ez így igaz?
Sajnos a média ámokfutása egy-két emberen múlik, ha nekik anyagi érdekük fűződik valamihez, akkor a világ legtehetségtelenebb, legfelháborítóbb emberét is a képernyőre tűzik. A hatóság semmit nem tesz, ha meg bírságol is, röhögve kifizeti a csatorna a reklámbevételből.
Csak annyit gondolok, hogy vajon tényleg a saját butaságából lett milliomos? Ez biztos? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!