Szerinted szép Angelina Jolie?
Figyelt kérdés
hát nekem átlagos mert láttam olyan filmben ahol csodaszép meg ahol nem szép!de az tény rajta nincs sok smink. vagy kitudja?2009. szept. 25. 18:33
12/22 anonim 

válasza:

Nekem túl szopós feje van.Semmi extra nincs benne.
13/22 A kérdező kommentje:
igen, és kivan repedezve a szája nekem ez undorító!
2009. szept. 30. 16:08
14/22 anonim 

válasza:

én szrintem nagyon szép és nem undorító a szája.nagyobb száj nagyobb élvezet!vagy irigykedsz?
16/22 anonim 

válasza:

attól mert "sztár"miért várja el vki hogy mennyire szép is legyen, ő legalább smink nélkül is éz ki vhogy, atöbbi jópárral ellentétben, vis nem nagy akülönbség mint akiket fel sem lehet ugy ismerni de nem??
sztem ha látnénk az utcán mint átlagos nőt azt mondanánk 1 átlagos nő de nem ronda nem is hű de szép de azért na..:D valljuk be nem? az alakja am. sztem szép meg a bőre is , talán a szája ami téll sok már, de legalább nem agyon sminkelt cicababa...
17/22 anonim 

válasza:

ha így néznék ki, akkor ilyen napi 5 tubus alapozót magamra kennék meg ilyen nagy légysze,üveget vennék fel h ne látszódjon annyira ez a ronda fej:D
ocsmáááány
18/22 anonim 

válasza:

Nem szép...láttam róla olyan képet amin nincs rajta smink BLÁ...De igyis gáz...Biztos kedves meg minden de tönkre műtette magát
20/22 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon szep. Paran szerintem csak irigykednek... Pedig Angelina szerintem nemcsak nagyon szep, hanem tehetseges is, es nagyon is sokat segit az arra raszorulo embereknek. Ot nem a botranyairol hires, hanem arrol, hogy tehetseges, adakozo, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!