Eminem vs Justin Bieber?
Figyelt kérdés
Kinek jutna több pozitiv szavazat?
Ha lehet indoklás is legyen.
2013. ápr. 20. 19:44
1/14 anonim válasza:
Miért kell a kettőt összehasonlítani, amikor teljesen más műfaj? Veszekedés céljából, hogy idejöjjön a sok tinip#csa akik Justin-t választják, aztán a többi "nagyokos" meg lehurrogja őket? Részemről Bieber, mert nem szeretem a rap-et, pedig elismerem, hogy Eminem nagyon tehetséges, jobb mint a feketék, és JB-t is magasan veri, de mondom hogy más műfaj. Én Justin zenéjét kedvelem jobban.
2/14 anonim válasza:
Mivel a rap műfaj a kedvencem, egyértelműen Eminem-et választom. Viszont sose értettem az ilyen összehasonlításokat. Egyrészt teljesen más műfaj, másrészt pedig az egyik 19éves, a másik lassan 41. Az utóbbi több mindent megért, több mindenen átment, eljutott oda ahova mindig is akart, a saját erejéből dolgozott meg azért, amiért.(persze más segítsége is hozzájárult, de az más téma) Nem tudok olyan sok mindent Justin-ról, nem ítélem el, de mivel már írtam hogy rap-párti vagyok, nem őt választom.
5/14 anonim válasza:
Szerintem nem összehasonlíthatatlan, mert Eminem az egyik, ha nem a legjobb rapper a világon, Bieber pedig még a saját műfajában is egy nagy 0
7/14 anonim válasza:
Justin, de tenyleg nem lehet oket ossze hasonlitani ezek ket olyan ember akiket a maguk mufajaban mondhatunk a legjobbnak. Csak azert mondom h Justin jobb mert sokkal jobb pasi ;)
20/L
8/14 anonim válasza:
Ugyan teljesen más műfaj de szerintem a kérdező azt akarja megtudni h egy szókimondó rapper (Eminem) jobb vagy egy nyálas b*zi (Justin Bieber).
Szerintem Eminem a jobb.Sőt...EMINEM IS THE REAL SLIM SHADY!
10/14 anonim válasza:
Ime néhány video
Eminem
http://www.youtube.com/watch?v=eJO5HU_7_1w
Justin Bieber
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
Eminem Grammy dijas
Justin...Tinipics@k bálványa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!