Mi ez "Selena Gomez-Stars Dance Tour 2013" Talán Selena Gomez-nak egy új zenéje?
Figyelt kérdés
??2013. ápr. 20. 09:12
1/11 anonim válasza:
Asszem turnézni megy.
úgy tudom hogyilyen világkörüli turnéja lesz
2/11 anonim válasza:
nem, EGY!!! hanem sok sok új száma van! -------
.......--------
3/11 A kérdező kommentje:
akkor ez egy album lesz?
2013. ápr. 20. 18:55
4/11 anonim válasza:
nemsokára megjelenik az új albuma, már erről ki is jött egy szám a come and get it, és ezzel az albummal turnéra indul és a turné neve a Stars Dance Tour
5/11 anonim válasza:
Igen, úgy van amit az utolsó írt! :) És állítólag azért Dance Tour a neve, mert Selena néhány hónapja komoly táncórákat vesz és ez egy olyan turné lesz, ahol sok táncossal lép fel, és szépen összeállított koreográfiákat mutatnak be a dalokhoz. :)
6/11 A kérdező kommentje:
és hol lesz ez a fellépés és mikor?
2013. ápr. 25. 14:46
7/11 anonim válasza:
Ez egy világ körüli turné lesz. Azt nem tudom pontosan mikor kezdődik, de Európa néhány országába is jön. Például Ausztria (Bécs) :)
8/11 anonim válasza:
Én azt hallottam legutoljára, hogy passion lesz a neve, de ki tudja. Az album nyáron jelenik meg, Magyarországra sajnos nem jön, Bécs a legközelebbi hely :((
Jah és a dalok címei:
1. Sad Serenade
2. Stars Dance
3. Love Will Remember
4. Lover In Me
5. Write Your Name
6. Rule The World
7. Come & Get It
8. Nobody Does It Like You
9. Save The Day
10. Music Fells Better
11. Birthday
12. I Like It That Way
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, de ti ezt honnan tudjátok?
2013. ápr. 25. 19:28
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!