Szerintetek szép ez a lány?
Figyelt kérdés
nektek tetszik ez a koreai, aranyos énekesnő?
:) tudnátok szeretni egy ilyen lányt?
mind3 képen ugyanaz a lány:>
2013. ápr. 19. 16:22
11/19 anonim válasza:
A koreaiaknál az a gond, hogy ők férfiból nőkbe operáltatják magukat (ezt olvastam valahol), mivel nem akarnak gyereket, mert túl nagy a ott a népesedés, akár japánban.
13/19 A kérdező kommentje:
utolsó Válaszadó, te is szépen ki tudod fejezni a véleményedet látom..
Utolsóelőtti, hmm ez érdekes :o és nagyon butaságnak is tartom :S
2013. ápr. 25. 22:16
15/19 anonim válasza:
Keress róla egy olyan képet ahol nincs kisminkelve és akkor majd változik a véleményed. :D
16/19 A kérdező kommentje:
kedvenc énekesem.. csak láttam már smink nélküli képet is róla!!
régebbi, és ugyanazon a véleményen vagyok, h gyönyörű... bocsánat a hosszú linkért!
2013. máj. 26. 22:00
18/19 anonim válasza:
Nem tudom ti,hogy vagytok vele,de nekem a kínaiak ill. a japánok mind olyan egyformák :)
19/19 A kérdező kommentje:
ha sokat nézegeted őket, ismerkedsz a külsejükkel, könnyű megkülönböztetni őket ^^
2013. jún. 13. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!