Mi a véleményetek az anti fitnes clubbos Tomiról?
Lehet nyugodtan beszólogatni is, nem vagyok rajongó nem haragszom meg, egyszerűen kíváncsi vagyok...
Ilyen közvélemény kutatás féle :P
Én se tartom sokra... sőt
Csak egyszerűen nem értem az egészet. Nem jó a zenéjük, nem néznek ki jól. Én értem h a 13-15 évesek a célkorosztály de egyszerűen nem tudom megérteni. Én 13 évesen is normális zenét hallgattam, eszembe nem jutott volna h ilyenekért rajongjak. Hova korcsosodunk már? Az a gáz h erre a vacakra van igény. Nem hiszem el h nem tudnának jó zenét csinálni és normálisan kinézni...
Na mind1...
Megláttam a gyereket a tv-ben és gondoltam bekérdezek mi a véleményetek. Kíváncsi vagyok az arányokra. Meg arra is h aki szereti az miért és miért olyan hú de jó ez...
Megpróbálnám megérteni XD
Bár lehet h már túl öreg vagyok hozzá :D:D:D
Dettó mint az 1. válaszoló:)
Egyébként szerintem inkább szánalmas, az emberek rohognek rajta o meg azt hiszi, hogy milyen nagy sztár lett...
Az ilyeneket még a sarki boltból is ki kéne tiltani, nemhogy a zenebizniszbe uzemeltetni oket!
Sztem nagyon tehetsége..
Tinik közül biztos...És helyes is..xd
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!