Hogyan halt meg 2pac biggie és yaki kadafi?
2pacot tudom:Las Vegasban ment egy haverjával ( vagy mittudom én)amikor várakoztak egy lámpánál egy kocsi szintén fekákkal meg állt mellettük és rájuk lőttek 2pac próbált hátra mászni a hátsó ülésre de halálos lövést kapott
máig nem derült ki kik ölték meg
Mi ez a sok fa**ság?
- 2pacot lelőtték Las Vegasban; egy fekete BMW-ben (ami megtekinthető egy kiállításon amerikában) ült Suge Knightal. Megálltak egy piros lámpa előtt, ekkor egy fehér Cadillac ált meg a mellettük és abból tüzetnyitottak rá/rájuk. Mint tudjuk 2pac nem élte túl.
- Biggie Smalls (The Notorious B.I.G.) kb. ugyanígy halt meg; megállt a Chevrolett Suburbanja mellett egy autó amiból ugyanúgy rálőttek és hát ugye Ő se élte túl.
Ennél a fent említett két esetnél nem tudjuk ki pontosan ki volt a gyilkos, vannak találgatások, elméletek, de nem tudni semmit se biztosan. A legnépszerűbb verzió az az hogy Biggie ölette meg 2pacot és rá egy évvel bosszúból Suge Knight (a Death Row Records lemezkiadónak a tulajdonosa, ők adták ki 2pac lemezeit) megölette Biggiet.
Biggie halálához egy olyan elmélet/ötlet is van hogy Puff Daddy ölette meg Biggiet.
- És végül: Yaki Kadafit Napoleon unokatestvére lőtte agyon, elvileg véletlenül. Tudni kell hogy ugye Yaki Kadafi és Napoleon együtt voltak az "Outlawz" nevű rap bandában, amibe benne volt nég 2pac, Hussein Fatal, Kastro és Big Syke. Ők hatan voltak a "főbb" tagok.
#4 vagyok,4evvel kesobb :D
Lehet keverem,de nem Yaki Kadafi volt az,aki allitolag tudta ki volt 2Pac gyilkosa,de egy lepcsohazban talaltak meg nemsokkal Pac gyilkossaga utan holtan?
Tobbi egyebkent correct.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!