Nem hiszem , most gondolj bele: milliók rajonganak értük világszerte, mennyire igazságtalan lenne ez az ismeretlen vagy kevésbé ismert előadókkal szemben!
2013. márc. 31. 16:19
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is ledöbbentem, akkor ha megérdemlik, ha nem, tuti megnyernék :D Gondoltam megkérdezem :) Köszönöm a gyors választ :)
2013. márc. 31. 16:47
3/9 anonim válasza:
Bonnie Tyler megy Malmöbe. Nekem ez kissé furcsa, mert ő is elég ismert, szép karrierje van (ergo nincs szüksége egy esetleges alacsony helyezésre, mert itt sose lehet tudni), és elvileg van egy olyan szabály, miszerint hírességek nem indulhatnak a dalfeszten. De aztán lehet, hogy már felrúgták a szabályt, mert a németek is Cascada-t küldik. :/ Nem tudom.
2013. márc. 31. 22:07
4/9 anonim válasza:
ANGLIA UTOLSÓ LESSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZ:::::::::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. ápr. 1. 16:09
5/9 anonim válasza:
Hát, tavaly sajnos majdnem az volt.. pedig nem egy cikis előadójuk volt.
2013. ápr. 1. 16:14
6/9 anonim válasza:
Akárhogy is lesz Mo-nak nincs túl sok esélye, azt mondják, hiszen sem politikai befolyásunk,sem ismertségünk nincs!
2013. ápr. 2. 16:11
7/9 anonim válasza:
Nem mindig voltunk rosszak az Eurovízión. Egyik évben 4.-ek lettünk. Az utóbbi évek eredménye olyan lett, amilyen lett. Nem tudunk rajta változtatni, de próbálkozhatunk újra és újra. És ha levetkőzzük legalább picit a kishitűségünket, akkor nem keserednénk el ennyire azon, amin nem kéne.
De ha már az elején kikötjük, hogy egy 0 lesz a dolog a részünkről, akkor nem értem miért lepődünk meg, ha úgy is lesz. Elvégre erre számítottunk. (kevés ember kivételével)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Bonnie Tyler indul az Eurovízión.
2013. ápr. 2. 16:28
8/9 anonim válasza:
Tényleg Bonnie indul? A magyaroktól nem tudom ki megy, de nagyon nem is szokott érdekelni. Most lehet lepontozni, de én már évek óta nem fűzök reményeket a magyarokhoz a zeneiparban. Van rengeteg remek előadónk, és mégsem ismerik őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!