Melyik a legjobb Kristen Stewart rajongói oldal?
Azt az oldalt keresem, ahol nyomon követik Kristen Stewart mindennapjait. Képek, róla megjelenő hírek, bulvár, pletyka, konkrét információk, és rengeteg kép. Olyat, mint a rpattinson.net. Előre is köszi! :)
(Akiket nem érdekel a twilight, és csak beszólnának, megkérem, hogy ne írjanak ide!) Köszi!
Hát ról a nagy fanoldal nincs viszont itt ván kép is hír is meg ilyenek: [link]
Én a neon.hu-n is szoktam nézni, mert ott is szoktak róla lenni, rem. tudtam segíteni!:)
Igen, köszi! Ezt az oldalt még nem láttam, de meg fogom nézni!
Köszi
Ez az oldal Nikki Reeddel IS foglalkozik....de sok KStew-es hirek is vannak. Olyat meg en se talaltam mint a rpattinson.net. Peddig deh jo is lenne.
www.justkstew.blogspot.com
Itt minden nap van friss, fanvideók, háttérképek meg az aktuális Kristen filmekről csomó infó.
Felnéztem, tényleg jó!!! :)
Ez nem a régi nikki reed és Kstew rajongói oldal felújítva?:)
CSAKIS : justkstew.blogspot.com (magyar)
én is csak ajánlani tudom, mert:
1.mindig friss hírek :)
2.nincs paparazzi fotó(tiszteletben tartják Stew magánéletét) persze néha van link
3.jó a társaság :)
+ twinform.blogspot.com (magyar) itt twilight sztárokkal kapcsolatos hírek ( ha szereted )
Remélem tudtam vmit segíteni :D Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!