Én vagyok az egyetlen, aki szerint Tom Hiddleston kiváló színész és nagyon jó pasi?
A Thor-ban láttam először és eléggé megtetszett, aztán olvasgattam róla és nagyon megtetszett. Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok az egyetlen aki elolvad ettől a fickótól.
Milyen furcsa, hogy itthon a legtöbb fangirl ennyire negatívan áll a társaihoz. Ahelyett, hogy örülnétek, hogy ennyire népszerű lett, és sok rajongója van, sajnálkoztok jobbra-balra, meg szapuljátok a másikat. Fárasztó... (=_=)
Egyébként, a kérdésedre válaszolva: nem te vagy az egyetlen! Nézz körbe Tumblr-ön, mindenki odavan érte! :)
Ha el tudnánk menni Comic Conokra akkor lehetséges is lenne:/ Ájjjh bakker,a mostanira teljes Loki jelmezben ment el és még játszott is mellé D: És ott volt még a teljes Odaát meg a Sherlock cast is ;---; Még a Hannibál cast is elment;_;
Szép álmok...na sziasztok,mennem kell,fontos dolgom van!
*összekuporodik a sarokba és sír*
Utolsó, nekem is összeszorult a szívem ahogy említetted Loki mellett a Supernaturalt és a Sherlockot.. :'( :D
Mellesleg én is nagyon kedvelem őt, de nem elsősorban a külseje miatt, hanem mert különösen tehetséges színész, és az interjúkból is lejön, mennyire művelt, intelligens, udvarias.. és ahogy a rajongóival bánik, az is ritkaszámba megy manapság. Nem úgy tekint rájuk, mint egy lányka a tucatból, aki lohol utána, hanem mint egy tiszteletreméltó rajongó, akinek örül, hogy van neki. Ezért kedvelem én őt annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!