Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményed? (Byealex-téma)

Mi a véleményed? (Byealex-téma)

Figyelt kérdés

Most néztem egy videót, de korábban is olvastam arról, hogy azért nem ad interjút Byealex bizonyos médiumoknak, mert nem foglalkoztak vele a győzelme előtt. Most komolyan mindenkinek a nyakára kellene járni még a hivatalos eredményhirdetés előtt, hogy az utána interjút adjon? Szerintem ez kifogás csak. Nem azt mondom, hogy lepjék el, mint a piaci legyek, ha már győzött, és oké, hogy tolakodóak az újságírók, de amikor választásuk sincsen (pl. mert "nem foglalkoztál vele korábban, menj a p.csába") akkor most mit gondoljon az ember?

Úgy értem ez annyira sznob hozzáállás, hogy ha nem törődtél vele az elődöntőkben, mint versenyzővel (meg mással sem) akkor ezután se cikkez róla.

2013. márc. 13. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
32%
az az ember egy szánalmasan szar vicc a nyomorult dalocskájával együtt. nem értem miért kell vele égetni magunkat, bár az is tény hogy az egész eurovision egy fos.
2013. márc. 13. 11:50
 2/2 anonim válasza:
26%
nekem nincs bajom vele.szimpatikus szerény és végtelenül aranyos fiú.és kitudja? talán még többre viszi,mint wolf katii :)
2013. márc. 15. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!