Mi történt Ashlee Simpsonnal?
Figyelt kérdés
Nem is ismertem fel, hogy ő játszik az új Melrose Place-ban. Szerintem nem előnyére változott, régebben sokkal szebb volt. ELszúrták a plsztika sebészek vagy a kontaklencse?
Most:
Régebben:
2009. szept. 13. 19:51
1/4 anonim válasza:
voltak plasztikai műtétei, még a szülés előtt. a nővérét akarta majmolni, orr és áll plasztikán esett át úgy tudom.
2/4 anonim válasza:
Baromi sok plasztikai műtéte volt sajnos! Most már teljesen máshogy néz ki, nem is hasonlít magára... nem tudom miért kellett ezt csinálnia... Volt endoszkópos szemöldök emelése, toka-és állplasztikája, orr, és szerintem az arcából is szedtek le némi zsírt. De még ki tudja mit csináltatott... Mindenesetre jobb volt amikor még természetesen nézett ki. Mondjuk én még most is kedvelem, amikor ment a valóság show-ja valami megfogott benne, és azóta is yomon követem mi történik vele, és a zenéje is tetszik, elég egyedi a hangja.
3/4 anonim válasza:
Ja és elfelejtettem, teljes szemkörüli plasztika, alul-felül. Pedig nem is lógott szerintem a szemhéja de mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!