Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek ki a legédibb emo...

Szerintetek ki a legédibb emo mondel? ^^

Figyelt kérdés

Meik a legédibb xXxeMoxXx model?Sztetek?

Sztem Alex Evans oan cukííííh (L) Odawok érte de naon (L) :D

2009. szept. 13. 17:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom az emó sz@rsághoz az is hozzátartozik, hogy tilos helyesen írni és gondolkozni...
2009. szept. 14. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ő :D

[link]

2009. szept. 15. 14:40
 13/21 anonim ***** válasza:

[link]

naon cukcsííh (L)

-_-

2009. szept. 16. 20:54
 14/21 A kérdező kommentje:
Egy normális választ plííz! :O
2009. szept. 18. 17:54
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
Az emokkal nincs bajom!Ugyanolyan értékűek ,mint akárki más! Csak az ilyen kis PÓZEREk , akik így gügyögnek ,rettenetesen szánalmasak ,és elítélni valók , amiért lehúzzák az egész stílust! cccc.......
2009. szept. 18. 19:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az Alex Evans gyerek nem emo hisz' még él.;)
2009. szept. 19. 20:04
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én alapvetően nem vagyok emo-ellenes, teljesen elítélek mindennemű "rasszizmust".

De elolvasva az írásod, azon gondolkozom, hogy vajon bennem van-e a hiba, vagy te vagy kicsit szánalmas.

Szerintem a válaszadók 90 %-ának nem (csak) a kérdéseddel volt baja, hanem inkább a borzalmas írásmódoddal, vagy nem is tudom, minek nevezzem.

Először már a kiírásban is ott a hiba. A legédibb helyett szebb a legédesebb, de ez a még elmegy. Azonban a "mondel" szó nem létezik. Én azt hittem a mondd el igekötős szóra gondolsz. Továbbolvasva rájöttem, hogy nem. A kérdésed magyarázatából kihámozható, hogy te bizony modellre gondolsz, habár "model"-t írtál, és ugye helyesen két l. Továbbá "meik", "sztem", "oan", "naon", "cukihh" szavak sem léteznek. Helyettük melyik, szerintem, olyan, nagyon és cuki szavak vannak. Az "odawok"-ról már nem is beszélve. Értem én, hogy szleng, meg "msn-nyelv", és rendben, rövidítsünk. Bár nem szép, de legyen. De legalább ne w-vel írnád. Ez túlmegy az elmegy kategórián, ez a szomorú és a szánalmas között van. Elgondolkoztam azon is, hogy vajon az "xXxeMoxXx"-t vajon mért nem írtad szimplán emonak, de azt gondolom, ez biztosan emo szokás. Így hát olvastam tovább.

Láttam a válaszokat, el is siklottam felelttük, főleg, hogy nem tartom humorosnak a belinkelt képeket.

És akkor megakadt a szemem ezen a mondatodon: "mi is emberek vuk!"

Nos, kedves kérdező, Vuk egy róka volt. Te nem vagy az. Az emok sem.

Aztán írtál "ien parsztok"-ról. Az micsoda? Valami emo-oltás? Szerintem te az ilyen parasztokra gondoltál. Nos, ők parasztok, de te, aki írni nem tudsz nem vagy az? Gondolkodj el! Légy oly kedves! Ki a paraszt akkor?

És végül az elmaradhatatlan: Miért kell mindnkinek iennek lennie velünk? :'(

Hát, Kedves, talán oka van. Semmi baj nem lenne vele, ha emo ruhákban járnál, emo zenét hallgatnál, az Alex Evans féle emo modellek jönnének be. Hiszen rád tartozik. Te sem szólsz be nekem, hogy mért járok úgy, ahogy, én sem, mert nem érdekel.

Csak elég szégyen, hogy írni nem tudsz, és az édesnek? gondolt puszcsíí szercsííí szövegeddel rontod a magyar nyelvet. Szerintem gondolkodj:) Rádfér. Egyébként ne haragudj, nem szeretnék indiszkrét lenni, de hány éves vagy?

Én 15. Csak hogy ne vágja a fejemhez senki, hogy ez már nem az ő korosztálya, biztos vagyok benne, hogy te az vagy.

2009. okt. 16. 22:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Te is csakh 1 emo ellenes v!!!:( És mi v ha dixlexás vok?ha??minek élni ha azzal járr h mindenki útál??:((
2009. okt. 30. 20:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ezt írtad:

"Te is csakh 1 emo ellenes v!!!:( És mi v ha dixlexás vok?ha??minek élni ha azzal járr h mindenki útál??:(("

1.

Nos. Nem vagyok emo ellenes. Ha gondolod belinkelek bármelyik írásom, amiben a megkülönböztetés ellen kardoskodok, akár olyat is, hogy emokat védek, mert csak azért bántják őket, mert felvállalják, hogy mit szeretnek.

Nem. Nem emo ellenes vagyok. Butaság ellenes vagyok. És utállom, ha valaki teszi az agyát.

2.

Nem vagy diszlexiás. Az ő írásában nem ilyen hibák vannak. Ezt most nem elemzem. Nem is elsősorban a helyesírási hibákon akadtam fenn, mint pl. dixlexás-diszlexiás, útál-utáll, bár ez is eléggé szomorú. Hanem a rövidítéseken (v, sztetek), és a tipikus nyelvroncsoló butap*csának tettető szövegeken (cukíhhh stb).

3.

Ha valakit mindenki utáll, annak nem lehet, hogy oka van? Én nem mondom hogy rossz ember vagy, sőt, biztos vagyok benne, hogy jó ember vagy, csak most épp rossz passzban, vagy nagyon egyedül érzed magad. Hidd el, megértem. Csak a saját érdekedben talán jobb lenne, ha átgondolnál pár dolgot. Lehet, hogy az emberek is másképp viszonyulnának hozzád. Tudod, minden változás bennünk kezdődik. Ahogy te viszonyulsz magadhoz, úgy fognak hozzád mások is.

4. Nem szeretnél beszélgetni? Nem kell semmit, ha nem akarod. Csak kíváncsi vagyok rá, hogy milyen vagy valójában. Vagy ha problémád van, és tényleg úgy érzed, hogy egyedül vagy, velem nyugodtan beszélhetsz. KÜldj privit, ha érdekel. Egyébként 15 éves vagyok:)

2009. okt. 31. 16:12
 20/21 anonim válasza:
utolsó válaszolónak amúgy teljesen igaza van. miért kell 'cukcsííííhsann beszéjniii'?-.- ez nagyon fel tudja b*szni az agyamat.-,- amúgy nem emo vagy, pózer vagy.-,-
2010. jan. 12. 18:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!