Snoop Dogg miért lett olyan amilyen?
Figyelt kérdés
Snoop régebben,jóval régebben olyan gettós lazás zenéket gyártot.Mára már ez az énje teljesen ki halt.
Miért van ez így?Nem csak Snoopnál vettem észre.Sok más amerikai előadónál is még.
Szerintem D O DOUBLE G régi zenéi eléggé odavertek mint pl a Nuthin' But A G Thang,vagy a Gin And Juice.
2013. márc. 4. 17:21
2/5 A kérdező kommentje:
De miért?Nem akarták már kiadni a régebbi stílusú zenéit?
2013. márc. 4. 17:31
3/5 anonim válasza:
Régi Rap rég kihalt , mára eléggé el hip-hopp-osodott . Igazad van és az előzőnek is , a kiadók teszik ilyenné , a pénz beszél ...
4/5 anonim válasza:
Kiadóknak a pénz a lényeg, és nem az van, hogy Snoop ír pár zenét, azt meg kiadják a kiadók, nem, keményen beleszólnak, hogy ilyet meg olyat írjon, mert ez a kelendő, és így már csak a pénzről szól az egész.
Mostanában azért is lett belőle Snoop Lion, mert ha jól tudom otthagyta a kiadóját és elkezdett olyan zenét csinálni, amilyet akart.
5/5 anonim válasza:
nem ez nem így van ,hogy a kiadók miatt. Akkor Dr.Dre warren G és még sok más West Coast rapper olyan maradt amilyen volt . Szerintem hallgas Dr.Drét ,ice cube-t, warren G-t ők ugyan olyanok maradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!