Ha egy világhírű együttes hazájában egy koncertre a jegy 13000Ft akkor ennek az együttesnek mennyi a koncert-belépője Magyarországra?
/Remélem értelmes a kérdésem./
Tudom, hogy nem lehet pontos összeget mondani.
Kérlek szépen titeket, hogy azt írjátok le amit ti gondoltok, ami elsőnek kipattan az agyatokból.Nem baj ha túl sok vagy kevés.
Azt is vegyétek figyelembe, hogy Világhírű együttes és hogy Magyarországon lenne.
Ja és szerintetek Magyarországra eljönne egy világhírű együttes?
Én 2009-ben 15 rugót fizettem Ozzy Osbourne koncertjére, viszont a Sonata Arcticáéra meg csak 6500-at - és az három együttes volt. Szóval mostanra ez maximum 20 ezer/fő lehet.
De a kérdésre válaszolva nem, a ván dájreksön nem jön Magyarországra - legalábbis nagyon remélem.
És azok a koncertek Magyarországon voltak?
És nem, nem a 1D-ről van szó... ezt elb@sztad-.-"
Szerintem semmi akadálya, hogy Magyarországra is eljöjjön egy világhírű együttes, oda mennek ahova hívják őket, és a kialkudott gázsit megkapják.
Itt sem lehetne többet kérni, minden a szervezők pénz éhségén múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!