A black sabbath és tokio hotel együttesek még működnek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 09:16
2/9 anonim válasza:
Hogy lehet ezt a kettőt egy mondatban említeni?
3/9 A kérdező kommentje:
hát azért hogy azt ne keljen külön megkérdeznem , okoskám :D
2013. febr. 22. 10:27
4/9 desiree91 válasza:
A Black sabbath-ról nem tudok, de a Tokio Hotel igen. A TH-nak most 2013-ban jelenik meg az új albuma és világ körüli turnéra is indulnak. Mostanság (még azt hiszem tavasz végéig) az ikreket (az énekes és az egyik gitáros) a német RTL-en lehet látni, egy tehetségkutatóban zsűrik.
5/9 anonim válasza:
Érezd a költői kérdést, butácskám. :)
6/9 A kérdező kommentje:
pfff , egyébként én a black sabbath-ot nem tartom többre mint a tokio hotelt.
2013. márc. 1. 15:59
7/9 desiree91 válasza:
Én vagyok a butácska? Tudod, költői kérdésre a kérdezők nem várnak választ, tehát kétlem, hogy ha az az lenne, a kérdező feltette volna ide...butácskám :)
De az legyen a legnagyobb bajom, hogy valakinek tisztességes választ adok :)
8/9 anonim válasza:
ma 18:09
Ööö, a válaszadó a kérdezőnek mondta, hogy "butácska", mivel a "Hogy lehet ezt a kettőt egy mondatban említeni?" mondat a kérdezőnek szólt, amire reagált a kérdező és erre reflektált a válaszadó a "butácskás" mondattal.
Szóval nem neked szánta desiree91.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!