Wiz Khalifa-nak meg Curren$y-nek honnan van annyi pénze, hogy havi pármilliókat eldobálnak marihuánára?
Ezt az alap felvetést ( havi pármilliókat eldobálnak marihuánára) honnan veszed?
Az imidzsük lényege az, hogy ezt hidd róluk. Nyilván rengeteget keresnek, de az korántsem 100%, hogy a való életben is olyanok, mint amilyennek beállítják őket.
Khalifa is open about his use of cannabis, and he has claimed in many interviews that he spends $10,000 a month on cannabis, and also smokes daily.
Forrás: [link]
A wikin is le van hivatkozva, ha kétkednél. :)
Jó, én átszámoltam forintra. :D $10.000x200=2.000.000 Ft. Az azért elég durva, ha azt vesszük, hogy 1 gramm Amerikában is 2500 Ft körül mozog; ez így olyan 800 gramm füvet jelent. Nem azért, hogy zavarna, én is örülnék neki (pénznek és fűnek egyaránt... :P), csak furcsa, hogy zenélésből ilyen sokat keresnek, holott mindenki azt mondja, zenélésből nem lehet megélni...
Na mindegy. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!