Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Fekete pákóért miért van oda...

Fekete pákóért miért van oda a fél ország?

Figyelt kérdés

Imádják a nők..egyik ismerősöm azt mondta: " A pákó egy igazi férfi, ő a kedvencem." A másiktól ezt hallottam: " Ennek a srácnak van ízlése, nem akárki ez a pasas, nem kellene kétszer mondania, hogy ágyba menjek vele."

Hát mi ez?? Nektek is tetszik pákó?

Azt is hallottam, hogy most beiratkozott az ELTE-re, és újabban azt vette a fejébe, hogy köztársasági elnök lesz.

Miért ne lehetne?

2013. febr. 18. 23:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

8., szerintem máshova is beengednék őket.

Nem azzal van a legnagyobb gond, hanem azzal, hogy az emberek igénylik őket.

Ezzel az erővel említhetnénk az összes többi "példaértékű" celebet. Nem lennének műsoron rég, ha nem lenne nézettségük.

Azokkal van a probléma, akik nézik, rájuk kattintanak, megveszik a sztármagazinokat, a róluk készült paródiákat lesik vagy kifigurázzák őket vagy kérdést tesznek fel róluk pl. gyk-n, stb.

1000 éve nem jutott eszembe ez a s eggfej, kösz kérdező, hogy elérted, hogy gondolatot pazaroljak rá...

2013. febr. 18. 23:44
 12/23 anonim ***** válasza:

"csak nem értem mi a titka."

Az, hogy tolják, és a nép egy bizonyos része annyira setét, hogy "oda vannak érte"!

Még beszélni sem tud szerencsétlen, de itt már mindenkiből szelep lehet hála az agyromboló ker.tévéknek.

Ha ilyen körökben mozogsz akkor gyorsan hagyd ott őket! :)

2013. febr. 18. 23:50
 13/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, kapcsold ki a tv-t és úgy nézd, de elfoglalhatod magad egyéb hasznos dologgal is. Akkor fel sem tűnne, hogy a világon van.
2013. febr. 18. 23:54
 14/23 anonim ***** válasza:
Egy ilyen finom modorú, művelt, intelligens, jóképű, jó kiállású talpig úriembert ne csodálkozz, hogy széjjelszednek a nők. Én is imádom természetesen.
2013. febr. 18. 23:56
 15/23 anonim válasza:
mert a lakodalmas lajosért is... ez a szint :-)
2013. febr. 19. 00:14
 16/23 anonim válasza:

Pákó érzelmileg 1 szabad ember, őszinte, és van humora.

És nagy szerszáma van. Nagyjából ennyi lehet...

2013. febr. 19. 00:14
 17/23 anonim válasza:

"Azt is hallottam, hogy most beiratkozott az ELTE-re, és újabban azt vette a fejébe, hogy köztársasági elnök lesz.

Miért ne lehetne?"

Az semmi! Múltkor topless DJ akart lenni. Aztán erről úgylácc. letett

2013. febr. 19. 00:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Melyik országban élsz?Csak,mert ebben az országban szerintem elenyésző,azoknak a száma akik oda vannak érte.
2013. febr. 19. 00:29
 19/23 anonim ***** válasza:
én itt élek és nem vagyok odaérte, bocs
2013. febr. 19. 00:34
 20/23 anonim válasza:
Én utálom azt a primitív köcsögöt beszélni se tud de azért magyar nótákat énekel ezeknek az idióta magyaroknak meg minden tetszik, és minden ide menekült köcsögöt futtatnak szerintem az a csaj akinek a pákó tetszik annak valami komoly baj lehet az agyával
2013. febr. 19. 00:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!